lördag, juli 02, 2011

Ny länk, genrep, om adhd, personligt m.m

[Edit samma dag.] En till länk inlagd värkstaden] [slut edit]Mår i dag?
Fruktansvärt BRA!!!!:-) Lätt och ledig i kroppen. Svettas men bryr mig inte ens, utan sätter snällt ett blött örngott på huvudet.

Har börjat röka. Kan det vara därför?? Jag har haft uppehåll ända sedan 2005, men sen nån vecka tillbaka har jag rökt 2-5 cigg om dagen. Får på så sätt igång min ämnesomsättning som annars är låg och jag medicineras med Levaxin som ännu inte är inställt på grund av att hela tiden sjunker ämnesomsättningen kraftigt. Upp med dos och sen hinner jag inte få må bra, eftersom jag ska ju vara rätt doserad ett bra tag och sen ska man märka förbättring, vilket jag alltså inte hinner med att få uppleva.

Mådde så dåligt intill i dag och orkade väl inte med alla krämporna som tornade upp sig i min lekamen kanske? När jag tog första ciggen så kändes en lättnad ikroppen. Kroppen minns nog minsann hur bra det var att vara pårökt.;)
Okej! Jag ska sluta igen så klart. Inväntar sambon och sen har vi ej längre vare sig askoppar eller cigg hemma så ordnar det sig. Han har varit rökfri i 2 omgångar 3 å varje gång.

Nu kommer jag ju ifrån ämnet. Jag har länkat till genrep. Har absolut för mig att jag länkat dit förut, men sen min html-kod blev uppfuckad försvann flera av dem jag läser hos, länkar:-( GENREPS SIDA
ska naturligtvis vara med. Hon skriver fantastiskt bra. Och läs särskilt det hon skriver om Almedalen och vad psykologförbundet går ut med för propaganda emot diagnoser.
Detta ska stävjas så jag sprider hennes länk lite varstans i cybern just nu, för att förmå folk att gå till montern där psykologförbundet står och agitera emot de här åsikterna.

Den som inte lider behöver inte diagnos hur adhd-belamrad den än är , så klart. Det är ju en självklarhet.
Den som LIDER däremot, SKA ha sin rättmätiga diagnos som recept för vilken hjälp som kan vara bäst för varje individ.
Som sagt. Det är kul att få må bra äntligen. Men då talar jag ju inte om livslånga funktionshindret och tillgången ADHD, utan om mina ämnesomsättningssjukdomar och skador som ger fruktansvärd smärt i princip varje dag, men inte i dag.:-) Ska väl säkert bli kallare väderlek och jag mår bra av sånt. Mamma pratade om att det ska bli kyligare om ett par dagar. Härligt om jag redan nu får må bra och sen några dagar till fram tills det vänder och blir varmt igen.

Över unt ute!
saknad misse katt i porslin. Prylgalen som jag är får jag känslor för de saker vi ägt längst och som jag dumt nog gått och sålt på auktion:-(

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida