tisdag, juni 14, 2011

Mår ännu sämre

Mår i dag? Inte bra alls. Har enorm tyngd i blodådrorna känns det som. Och får märken efter armband och om jag legat emot nåt mönstrat och huden är alldeles svampig. Det i sig är ju inget lidande men det är konstiga symptomen från hela kroppen i form av betongkänsla och grusiga domnande känningar och så värk förstås. I dag tog inte tabletterna förrens nu kl 15.15 och jag tog dem kl 7 i morse när sambon kom hem från jobbet. Dricker nu både kaffe och treo i nån slags förhoppning om  att kicka i gång så att jag i alla fall orkar se lite på tv och surfa på datorn en stund.
När det känns så här pass mycket så tycker jag att man borde kunna se det med någon form av testmetod. Kanske har dom resurser på Danderyds endokrin? De ska ju vara proffs på ämnesomsättningssjukdomar och borde ju kunna hamer förfinade apparajter:-)
Trodde jag fick en kallelse i dag med posten därför att det kom ett brev från ett sjukhus. Men det var inbjudan till kurs för oss som fått diagnosen ADHD i vuxen ålder och frågeformulär att fylla i.
Kollade upp väntetider men har redan glömt vad Danderyds endokrin hade om det var 4-6 veckor eller om det var 4-8 veckor. I alla fall verkar väntetiden vara mindre än 3 månader , men jag känner som att jag behöver komma dit i dag helst:-/ Bli inlagd och genomlyst ordentligt. Hellre ett namn på skiten och nån form av prognos, än att bli besviken så gott som varenda dag över att inte klara av något i vardagen.
Bostödet ringde och hon hjälper oss med så bra saker. Nu har hon fixat så att en i familjen kommer få hjälp som är grundläggande. Vill inte gå in närmare på vem av oss det gäller. Tycker bara att hon är sååå jädrans skjysst som t.o.m tar sig massa extra tid att ringa runt och fråga åt oss.
Jag själv däremot kanske ska få bostöd 2 ggr i veckan på grund av att jag tappar livsgnistan och inte får något gjort alls när vi ses för  sällan. Vi får se. Min bostödjare är ju fullbokad som det är nu och jag vill helst ha henne så att hon och jag vet vart i handligen vi befinner oss och man inte behöver ha gott minne för att kunna förklara för en ny bostödjare som då skulle komma varanann gång typ.
Brandinspektion här i dag och lilla huset var i utmärkt skick. Skorsten är rätt så ny eller i alla fall inte så mycket använd och vi eldar aldrig med sur ved och gör på rätt sätt så att det inte ska bli sot som kan ställa till med sotbrand. Är glad för detta då man kanske i framtiden kan bygga bastu och pool och liten övernattnings-del där uppe.
Måste vila nu.
peruk..haha så man kan se ut.:-))
Over and out !

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida