lördag, juni 18, 2011

Så här långt mår jag bra.

Mår i dag? Bra hittils. Har bara varit vaken ca 1 timme än. Drack starkt expresso-kaffe i förebyggande syfte. Var inte alls kaffesugen först men så fort jag smakat på det så ville jag ha mer och nu ska jag käka och ta mig en kopp till efteråt. Och så klart tar jag även 3-o för att förstärka effekten. Öm i handlederna, fingrarna är jag dock. Och går jag så får jag hemska förnimmelser med värk i framförallt underkroppen, men så är det jämt och ständigt. Det är när plågorna överskrider de gränserna som jag räknar det som att jag mår dåligt. När jag inte kan sitta ens vid datorn och när ögonlocken trillar ner och gäspningar gör att tårarna rinner och jag har tryckkänningar i skallen och näsan knakar precis så som det kan bli när man flyger. Och när svimkänslan och yrseln är stadigt närvarande. DÅ mår jag dåligt. Värken kan jag numera trycka ner till uthärdlig nivå med hjälp av super-duper-kombination av starka smärtstillande medel.


Har lagt till nya länkar på sistone. Glöm inte att kolla in dem. Lägger sådana oftast överst i listan här till höger.
Är glad då jag fått veta att Gillbergscentrum ska få pengar och kunna forska vidare för vår skull som har neuropsykiatriska funktionshinder och även de som har anorexia ingår i den gruppen.
Har anorexia rätt så nära inpå mig och det är en helvetisk sjukdom vet nog alla vid det här laget.


Just nu känner jag att det är spännande att invänta vad som kan ske i framtiden. Tänk om vi som har adhd t.ex kunde få bo i egna lägenheter, men med översikt från bostödjare som kan se till att det inte uppstår städkaos som förlamar all kreativitet och förmåga att handskas med vardagen. ?!
Jag vet att det finns liknande boende i dag men det är ju så få ställen. Borde kunna bli mer utbrett. I och för sig så kanske det blir lite av en sekt om vi alla ska bo i samma by och inga NT bor där samtidigt haha;o)
Har en vän som gjort pixelgrafik och byggt upp en stad åt oss som har NPF och som samlats i en grupp, mejlinglista sen över 10 år tillbaka. Bara för oss har hon slavat med mått och pixlar och färger och gjort så himla fint. Vi känner varandra så pass väl att hon utrustar husen efter intresse och smak:-) Vi har träffats så gott som allihopa i vår grupp. Vi bor på olika ställen i detta avlånga land, men det har inte hindrat oss att åka tåg till varandra t.ex. Älskar dem som min egen familj. Det är få förunnat att få känna sån trygghet med likasinnade och de ingår i mitt livspussels lyckohörna.
Gillar foppaskor så där, men är stolt ägare till flera hundra skosmycken.:-)
Over and out så länge!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida