söndag, maj 29, 2011

Förtal på internet?

Mår i dag? Hemskt jobbig i kroppen. Är dessutom likblek. Åt därför blodig biff och en grymt god potatisgratäng. Nån ny sort som är halvt färdiglagad och inköpt på Ica för att sen göra klart i ugnen. Den går inte av för hackor. Dock är det ju förfärligt många kolhydrater så jag får vara försiktig. Tröstar mig med att det är lök i som kanske bromsar upp de snabba kolisarna så de kan åka snålskjuts med de långsamma. Hursom helst så bör jag inte äta detta mer än kanske max 2 tuggor typ.
Gjort är gjort.


Det skrivs osanningar om mig på internet. Jag skiter i det. Personen i fråga verkar ha tröttat ut sig till max genom att skriva 1 miljard inlägg och artiklar och verkar inte  veta inte vad h*n säger längre. Menar att h*n inte kan avläsa hur h*n själv framstår i inläggen.  Det brukar bero på trötthet och ja varför inte besatthet? *djävulsgrin*: .)) Den som saet han vaet!


Inte mitt problem att h*n vill ljuga och fejka. Nu ska jag t.ex ha spridit ut att h*n modererar på Newsmill när jag skrev här och där inne och undrade i mitt stilla sinne om h*n gjorde det (jag har ingen aning om man kan redigera sina egna artiklar  därinne och  jag ställde frågor) då h*n annars är fena på att plocka bort mina inlägg när h*n är moderator .,och detta får h*n till att jag är besatt av h*n eller vad faen han tror, menar? Ha ha ha..! Lite uppmärksamhet behöver jag nog så även detta går bara fint. Varsågod och fortsätt så får vi i familjen fnissanfall. Skratta ska vara nyttigt sägs det.:-)


I dag skulle jag byta mall, eftersom att jag ställt till det med koderna. Då när jag valde en mall= samma som jag haft men med ny fräsch kod, så att den kollapsade sidan drog i hop sig igen och inte hade t.ex länkarna till höger en halvmeter ut åt det hållet, DÅÅÅÅ bah!!  kom h*ns personuppgifter upp i den designens profil???????? och inlägg med kommentarer som är h*ns.
Skiter i det också.  Men undrar ju hur fan någon utomstående kan ha tillgång till mallarna här på blogger????
Antingen det eller så är det " någon " som roar sig kungligt på min bekostnad, men det bjuder jag på. Jag har inte något rykte att försvara.. *asgarv*:o)


Nu ska jag fila på min nya blogg. Hade ett helsike med att leta efter html-koderna. Kom plötsligt i håg att jag har ju för 17 koderna på min filhanterare på webhotellet. Har verkligen glömt mycket sen jag kodade sist för 7 år sen typ då jag och några stycken till hade  ett forum om ADHD. Det forumet kunde man ändra i på tusen sätt i koder och via instrumentpanelen.
Nu ska jag kika där och sen måste jag sova. Måste upp tidigt så att bostödet har en vaken plankie på Måndag och inte en zoombie.


Hoppas ingen retar upp mig så pass att jag begår woodo. :))) Har faktiskt lyckats med det en gång i tiden.
Läs om det här. Det är den berättelsen där om vad som hände med en elak chef på jobbet. Med rubriken historia 6 jag begår woodo


NU ska jag äta igen. Typiskt att bli hungrig när man käkat sånt som höjer blodsockret. Inte braigt alls att gå omkring med detta i blodådrorna. Inte underligt att kroppen protesterar. Läste att man får inflammationer som gör blodbanorna utvidgade, lite sladdriga och sen blir det sår av inflammation och det bildas sårskorpor som kan lossna och vandra upp som en propp i t.ex hjärnan. Ta det jag säger här med en nypa salt. Retererar ur minnet och mitt minne är som bekant  lite dåligt. Undrar just vad det här placket kommer in i bilden. Det som brukas sägas samlas i ådrorna vid åderförkalkning? Måste läsa på mer om detta.


Snart blir jag kanske inlagd på sjukhus för en rejäl endokrin utredning. Och med det väcks hoppet om att bli friskare igen.  Jag är miljöskadad. Låg så ofta på sjukhus på grund av örat som pajjade efter att jag fått mässlingen. Är döv 60%. Jag älskar att ligga på sjukhus. Speciellt på nätterna. Brukar lyssna på radio, lugn pianomusik och nån nattpratare med lugnande röst. De har eller hade då jag låg inne, radioapparajter som är inplastade i nån form av galon som man kan ha som kudde 
ovanpå kudden.:-)


Skulle inte jag sluta skriva? Jo men medicinen gör mig helt bedövad i fingrarna så de orkar ju mer nu  och innerst inne tycker jag om att skriva, men får inte öva på det så bra då det är svårt när det gör ont satan i gatan att skriva för det mesta.
Lägger väl in en bild med. See ya!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida