fredag, juli 23, 2010

Borelia

Mår i dag? Sömnig. Detta börjar bli vansinnigt jobbigt nu. Inte en pigg dag på hur länge som helst.
Värst är att jag inte orkar duscha och vill bara ligga ner. Orkar nästan inte ens se på tv. Och vid datorn sitter jag en stund och sen övermannar mig denna sjukliga sömnighet mig.
Känner som sagt var igen detta från då jag fick Borelia förra året. Ända sedan dess kommer den och går narkoskänningen. Lätt gjort att tro att det är min starkare värkmedicin som varandes boven i dramat, men jag tror faktiskt inte att det är den och beviset får jag ifrån att när jag åt den lättare medicinen så kom denna typen av etersömnighet också i attacker för att sen hålla sig borta nån dag eller två.
Men iofs. Nu har det varit ihållande och varje dag, hela dagarna.

Drömmer mycket när jag sover. T.ex så var jag och min före detta bästa arbetskamrat , en kompis till henne och jag på ett varruhus. När hon plötsligt utbriser som s här: *- A nu får du inte längre prata med mig om blodiga biffar-*
Ja ha!? Varför inte då om jag får fråga?
Jag har fått blodbrist, svarar hon.
Okej säger jag och känner i örat att hon inte vill att jag har någon invändning här, men svårt som jag har med att hålla tillbaka impulser så säger jag så klart ändå att blodiga biffar är ju bra då dom är järnrika och järn är ju bra vid blodbrist.
Hon rabblar då upp all mat som innehåller järn och hävdar bestämt att det inte är bra då man har blodbrist att vare sig äta eller prata om..???? Jag blir som en fågelholk i fejan , men drar igen glappkäften och håller tyst hädanefter medans vi kollar in alla varor på alla våningsplanen i detta enorma varuhus, som inte finns i verkligheten, men vore skoj om så vore.
:-)
Slut på drömprat  och Borelikaspekulationer för i dag.
Ska sova nu en liten tupplur om jag kan somna in vill säga, och det är ju som alltid ett JÄTTEproblem för mig typiskt nog.
Om de kommer på nån liten tintkur eller vad det heter? Nån blandning av morfin-amfetamin-paroxetin-coffein som man kan ta i flytande form i en kopp morgon och kväll så kommer jag hurra 3 ggr. (lärde mig på tv  i får att man inte ska hurra 4-falt eftersom det skulle bara göras om det handlade om kungligheter, men som sen glömdes bort. Den reglen alltså för andra människor , vanliga dödliga som fick hjärnsläpp och hurrar då och nu och kanske för alltid 4 gånger.).....tycker ni att jag ska knipa nu och sova?
Okejokejokej tjata inte..jag drar ner korpgluggarna nu, eller vad fan säger man?

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jag år 2005 en midsommarnattsdröm..hahaha;o)
bild

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida