måndag, juni 28, 2010

Hälsan är nu uppdaterad

Mår i dag? Bra psykiskt. Väldigt glad och blev lugnad efter att ha varit hos läkaren i dag med hjälp utav boendestödet och vi scannade av allt i dag med mina symptom och provresultat.
Inte underligt att min mage och kropp inte minskar i omfång.
Hade på gränsen vad det gäller sköldkörtelaktivit ala låg och nu får jag äta 150 mg Levaxin i stället för 125 mg tidigare.
Fick dubblera 2 av blodtrycksmedicinerna.
HÖGVINSTEN är..håll i er nu!
Mitt blodsocker, långtidssockret låg i princip normalt äntligen = 6. ~vågen~:-)

Nu fick jag även mycket bättre medicin mot värk. Och nu jävlars anamma ska jag gå och ta med mig en stol att sitta på på vägen. Nu ska här bli  skick som ny. Längtar efter att få se alla "mina" ställen utefter vägarna här ute. Kolla på korna i laggårn t.ex. Se på folks nybyggda hus och annat nytt som hänt sen jag var ute på långpromenad senast för kanske 8 år sedan.

Börjar med nya smärtstillande medicinen och allt det andra i morgon, men nu har jag väldig värk och blir också så där narkos-sömnig som man bara blir utav smärtor. Låg med fötterna högt men det hjälpte inte mot domningarna i benen och det onda i arslet. Tapppar ju känseln helt och hållet på utsidorna av låren.:-/
Bra som sömnmedel om det inte vore för att man hålls vaken av värken.:-/

I övrigt är jag utrustad med världens bästa husläkare.
Hoppas att hon aldrig slutar jobba på våran vårdcentral.

Om 2-3 år kanske jag är med både (stor Serval, önskar jag mig om jag kan hosta upp 100.000 spänn)katt genom nytt allergivaccin och med en ny sorts diabetesmedicin också, som mamma berättat om och som jag nu läste lite om på nätet. Den ska fungera så att sockret pinkas ut och inte stannar kvar och fräter i blodbanorna på en.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida