lördag, juni 05, 2010

Magnetröntgen visade , ej så pjåkiga bilder

Mår i dag? Otroligt slut i hela kroppen och har därför sovit i snart 3 dygn med bara några timmar uppetid.
Det är fan inget kul att ha typ-2-diabetes tillsammans med annat skräp i hormonsystemen.
Kanske jag törs be om en magnetkameraröntgen på hjärnan, nu då jag fått kolla underredet med dito?
I alla fall så är det inte helt otroligt att jag kan ha en liten hypofystumör, då jag även haft mjölkbildning i brösten med vidhängande klåda och cycsta?
De läkare jag nämt detta för de ryser och skakar på huvudet och säger att SÅ ska man inte ha det. Det är INTE normalt. Gå dit och kolla igen. Med dit menar dom till onkologen på sjukhuset, men jag blev så förnedrad är sist så jag har helt enkelt inte pallat med att beställa nån tid och nu rinner ingen mörkgrön sörja ur brösten längre heller. Kliar och är på gång ibland, men jag låter bli att klia så lugnar det oftast ner sig igen.

Läste dock om hypofystumörer, godartade i går igen och tänker att vem fan vet vad för skit som är i obalans egentligen i min kropp med tanke på att mina sköldkörtelvärden var så under i värde att läkaren ringde hem och nästan skrek i luren ang hur hemska de var. Han närpå dog då jag berättade att jag åt Levaxin redan.
Nu är detta snart 1 par år sedan och större dos Levaxin bör ha rättat till detta, så som det ser ut på provsvaren i alla fall, men inte så som det står till med min hälsa. Dåligt minne och vikt som ej rubbas trots att jag inget äter i princip, samt denna jävla värk och trötthet i hela mig.
Läste om att högt blodsocker drar ur vätska ur alla kroppens celler, samt ögongloberna så att man ser suddigt och att man bara vill ligga ner hela tiden för att sova och vila och att det var ett varningstecken på att man kan ha diabetes, vilket jag har konstaterad sådan.

Man tror ofta att man har en depression och kämpar emot impulserna, lusten att lägga sig och söker läkare och får antideppmediciner utskrivna, fastän det kanske är diabetes som gör att man känner dessa symptomen och därför kan åratal gå innan man får rätt diagnos och får äta tabletter eller få insulinsprutor, samt lägga om kosten och börja motionera.
Jag kan inte motionera så illa som jag mår.
-Är det någon diabetiker, ala typ 2 som klarar av att göra det, undrar jag i mitt stilla sinne?
Man vill tyvärr så gärna jämföra sig med andra för att inte få för sig att man är lat innerst inne. *Kan dom så bör väl jag kunna*, men det är ju totalt feltänkt, eftersom vi har säkert inte samma orsaker till dåliga måendet om man undersöker saken närmare. 

Inte heller kan jag vara med på sonens examen som gick av stapeln i går.
FY FAN VAD JAG TYCKER DET ÄR HEMSKT ATT BEHÖVA SVIKA SÅ!!!:-(
Men min egen unge tar detta med ro. Han är så jävla snäll så att det är bara inte klokt åt et!!!

Mitt liv på kärleksfronten är himmelriket.
Mina allra närmaste är dom allra bästa människorna på hela denna jorden och har gett mig så mycket genom åren att om jag dör, så dör jag lycklig.

Magnetröntgen på min nedre del av ryggen visade inga diskbråck eller förträngningar eller kotförskjutningar. Bara förslitningar som man inte opererar.
Bra! Då vet jag att den här hemska ryggvärken, domningarna, och vätskefyllda benen kommer sig av min tjocka mage och tunga byst och svaga ryggmuskler p.g.a jag ligger tills sängs så många timmar per dygn, antar jag. Måste och SKA få bort dem.
Får operera bysten ,och det direkt, när jag väger 69 kilo och nu väger jag 90 kilo, sen jag gått ner 6 kilo i vikt senaste månaderna.
Däremot behöver jag be om att få låna rullstol och få en korsett utprovad.
Tills dess har jag nu inköpt 2 korsettliknande saker på Tradera. Och hoppas de kommer hjälpa så att jag kan gå mer än bara typ 100 meter.

Over and out!

2 kommentarer:

Klockan juni 07, 2010 8:23 em , Anonymous Mia sa...

Skönt att du slipper operation men synd som fanken att kroppen tagit så mkt stryk av måendet.
Varför måste du gå ner till 69 kilo innan du får göra en bröstreduktion? Låter halvmeckigt med tanke på att du kämpat så länge för att gå ner.

Kramen!

 
Klockan juni 07, 2010 11:11 em , Blogger Min kopp te! sa...

Det är därför att :
1 -såren läker dåligt om man är tjock. (jag har ju nu dessutom diabetes så de kanske omprövar det hela och vill att jag ska gå ner ännu mer innan op?)
2-Kan bildas fula veck på ryggen.
3-Man blir så glad över att ha fått tonårstuttar så då vill man gå ner ,och lyckas ofta , mer i vikt, varvid ett tillstånd av taxöron infinner sig och det är ju lite ledsamt och inte lika klädsamt som jättefina tuttar.:-)
Mina andra läkare suckar högljutt och skakar sig yra på sina huvuden när dom hör detta.
Man kanske borde invända och be dem för guds skull att rädda en diabetisk dam som mig i sin bästa ålder? ;))

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida