lördag, maj 02, 2009

ADHD OCH ENERGI TILL TUSEN

Bilden föreställer en påse saker jag sålde till en tjej för jättelängesen, innehållandes endast blå prylar, som blev så glad att hon utbrast. "Det är det finaste jag har fått nånsin":-)
I dag mår jag=GOTT ! Adhd-hjärnan har tusen planer och ideer och för en gångs skull kan jag äntligen genomföra några av dem.


Blir tydligen hjälpt av Voltaren/diclofenak (tror det stavas så?). Trodde jag inte, eftersom det var den första medicinen jag fick för min värk i händerna för över 25 år sen. Och sen utgick den ur sortementet, då folk fick hjärtinfarkter. Men återinfördes igen sen det tydligen bara drabbar långtidsmedicinerade personen. Men vad ska jag göra då om jag måste äta den sortens medicin resten av mitt liv? Ja för att undvika hjärtattack?


Nu är det lite moment 22 eftersom de dels häver inflammationerna i lederna och dels får jag inte äta dem mer än under aktiv sjukdom när den är som värst s a s.:-/

Vet inte hur jag ska handskas med detta och nu har jag tagit bara 1 voltaren om dagen i 3 dagar. Det ska ju egentligen vara noll, men jag kände att långfingret svullnade och att höftbenen började värka och när jag tog 1 piller så vände det i alla fall i långfingret.

I morgon måste jag låta bli dem helt och hållet.

Men jag vill inte förlora förmågan att få leva ut mina lustar. D.V.S få utföra saker med handkraft. Gå längre än vanligt. Gå upp på vinden utan att varje steg smäller till i knäna och sen få rota där en längre stund.

Ducha, bada, fixa med håret, måla mig, orka välja snygga kläder i garderoben och till sist men inte minst få PÄRLA.

:-)

Inte sist föressten. Kan även gå lite på tomten och pula och kunde bära en jättestor madrass till hammocken t.ex.

Men nu går det inte att skriva så bra plötsligt.?!?? Why? Jag får ont som fan i vänsterhanden som domnar och sticker som tusan just nu:-(

Over and out!
p.s
Bilden hamnar som vanligt överst, fastän att jag klistrar in den sist.
Nu ska jag kolla på pooler på nätet, för jag såg en som man kan bada varmbad i och som kräver minimal skötsel. Ser ut som badtunnorna , vi vet, gjorda i trä med spännband runt.
D.S

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida