måndag, mars 16, 2009

lyteskomik att skämta om adhd, damp?


I dag mår jag= Har för första gången känningar i armarna som känns 3 nummer för små- Det stramar och drar och blir kokande hett inuti händerna.


Men det är inte alls den värsta sorten. Nog om dåliga måendet för denna gången.


Nu ska vi snacka adhd , damp och komik.


Jag blir väldigt fnissig då folk skojar om saker och drar in adhd i det hela.

Liksom för att få till en knorr som lockar till gapflabb och ja det har effekt.

Det funkar lixom. *ser glad och tänkande ut* %-)


Har tänkt tanken att här kan det gå käpprätt om man inte ser upp.

Har blivit jävligt förbannad på folk som skriver att "dom får damp " (???)av att något går emot dem. Asarg och asgarvande samtidigt. Man kan få..d..humpf...för mindre, eller hur?

Förstår att detta är orätt.

Man skojar inte om folk med cp-skador längre. Inte ostraffat i alla fall.

Visst! Det kan se skoj ut med ryckningar i kroppen och omöjliga läten vid tal osv, men man aktar sig och håller sig helt enkelt hur "skojnödig" man än känner sig.


När ska folk börja känna så starkt för att adhd faktiskt är nåt som inte beskriver en människa och adhd inte beskriver nåt hemskt (typ psykopatmördare som han psykiatriken, Sten Levander pratar om i tv).

AD/HD/DAMP är för böveln ett sidospår i livet.

En stor jävla , ibland skön, perception, är vad det är.


Fråga mig!

Jag har proppfullt med adhd/npf-drabbade i hemmet , dygnet runt, nästan och det inkluderat mig själv och har så levt sen jag föddes.


Om nån beskriver mig som en adhd:are så beskriver dom inte mig.

SÅ ENKELT är det.

Men om de beskriver att dom ser nåt som liknar adhd-symptom och vänligt frågar om jag lider av dem. Ja då svarar jag antingen. JA eller Nej.

Det är ena olika nämligen.


Min astma kommer inte heller på beställning, utan när den vill utlösa sig och föressten så är den inte min. Astman.

EJ heller adhd är mitt.


Jag HAR adhd+dcd+asperger light+ tourettiga symptom+sköldkörtelfel+diabetes+högt blodtryck+fotsvett i bland+glada känslor+arga känslor....so on so on so on....

Vad ÄR jag?

Jag är en discovery.

Just det!

Tack för ordet och ge faaaaan i att fjompa er om dystra symptom på damp när ni inte hittar egna orden för hur skojigt allt var då det gick emot er!

;-)

Gör ni det ändå, fast jag sagt åt er så kan ni lura mig att garva också och det blir ju patetiskt.

Inte sant?


Ror over och aut!

En bild?

Ja ja ja...här kommer den och hamnar naturligtvis överst på sidan...

1 kommentarer:

Klockan mars 20, 2009 12:01 fm , Anonymous Anonym sa...

För någon dag sedan var jag på H&M. Stod i en provhytt och provade byxor som var antingen a) för korta, b) för breda, c) gräsligt ful modell, eller d) allt på en gång.

Fnitter hörs från en annan provhytt. Två (eller möjligen tre) fjortis(?)-tjejer har en diskussion som tycks handla om den enas hår. Och ibland undrar jag över begåvningsnivån hos människor... Någorlunda korrekt citerat sa (eller skrek) hon så här:
"Asså, gu' jag får ju värsta dampen, kolla mitt hår! Det är ju värsta elekriskt ju, det har ju damp ju. Asså, men kolla då, men har'u damp eller? Kolla mitt damp-hår!"

Och jag tar faktiskt inte illa vid mig, för det arma barnet är ju så uppenbart omedveten om vad hon säger. Och det är synd om de odiagsnostiserade små liven ;) Men samtidigt får jag en bild i huvudet av hur de håller på sådär i skolan, och hur någon i deras klass - kanske en kille som inte är så bra på idrott, eller en tjej som alltid sitter ensam i matsalen - hör det där, och varje ord gör ont och de tänker att de aldrig, aldrig ska tala om för någon att de har ADHD eller DAMP för vem vet vad de skulle få höra då?

Kram Andrea

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida