tisdag, augusti 23, 2005

Hemliga pappan och lite till

Hej!
Innan jag berättar vidare så vill jag be er gå och läsa ::hemliga pappans:: blogg .
Den mannen behärskar verkligen språket så att man som läsare får en härlig läsupplevelse.
Man blir glad och varm och får hopp om mänskligheten igen då man läser hans ord därinne.
Denna blogg kommer jag definitivt att följa så länge den finns och jag hoppas det blir väääldigt många år.
-Den handlar ju om hans försfödda och ja om hon tillåter så kanske han kan skriva under hela hennes uppväxt och ännu längre väl?

Om jag får gissa så kommer varenda bloggare med vett och sans att länka till honom inom kort.
Jag är trendkänslig även om jag inte är trendig själv;-)
-Tror jag spår rätt här därför att det inte är första gången och bloggen i sig kan bli ett litterärt litet storverk och göra sig i pappers-bok-form också.

Nu till annat!
Har upplevt de bästa dagarna på fler år faktiskt nu tillsammans med Andrea och min älskade familj.
Jag "friskande till" mirakulöst och har nu gjort allt som jag vill göra men annars inte kan då jag har ångest och klister i arslet=
  1. Duchat 2 ggr på bara några dagar.
  2. Fixat med tvätt. (Andrea började och har nog tvättat och hängt minst 5 maskiner). Jag fortsatte med sovrummet. Där ligger jätteberg med ren och skitig tvätt omvartannat och jag sa nej då Andrea erbjöd sig att ge sig på det berget. Jag ville inte utsätta henne för den stanken och den graden av skitiga kläder och lakan osv.
  3. Jag har klippt håret och lagt upp det på pappilotter.
  4. Har fixat ordning i köket och hjälpte till då ea gav sig på vårt gulmålade köks väggar som är typ täckta med smutsig spindelväv och diverse fläckar av okänt ursprung. Troligen kaffe och mat och flingor och vin och och och....Väggarna ser nu tametusan nymålade ut:-)
  5. Jag skurade toan bacillfri och skinande rent i alla hörn och skarvar och torkade av väggen och allt med klorin. Fortfarande efter att 4 pers sprungit på toan i flera dagar nu så är den skinande ren.:-)

Nu ska vi äta tacos tillsammans.

Vi har det så harmoniskt och sitter och småpratar fram på morgontimmarna. Andra har läst högt för mig ur boken: Jeeves klarar skivan. Skriven av PG Wodehouse

-Hur jävla cool får en bok vara då? Språket i den slår världsrekord och jag ääälskar den.:-)

Vädret har varit suveränt varenda dag och nu är M ledig 1 vecka och vi kanske åker ner till havet så ea får se vad det är jag pratar om då jag berättar om våra vistelser vid olika sjöar och havsstränder;-)

Ååååhhhh!

Vill inte missa att berätta HUR roligt R tycker att det är att gå på gymnasiet.

I dag kom han hem och strålade av lycka och berättade att de haft lära-känna-varandra-lekar i skogen. Han har lite svårt att i detalj berätta mer exakt hur de gjorde men de hade krånglat sig igenom nåt hål och han var längst i klassen men fixade detta galant.

Jag som var så rädd att få höra då han kom hem , som flera ggr förut då han var mindre och fick byta klass/skola 2 ggr att han har ont i huvet och magen och vill slippa skolan:-(

I går hade han nämligen suttit själv och ätit i matsalen med hörlurar med musik på skallen. Vi blev då oroliga att han inte skulle klara av den här första sociala "dansen"& kanske hamna utanför gänget som tycks känna varann sen förut då det bor på orten här vilket inte R gör. Men nu oroar jag mig inte utan känner en ENORM lättnad..Puuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R har ju svår damp och det kan bli stora problem om man har otur men han har mognat en hel del och tycks nu klara av en stor klass.:-)

Nu ska jag ut och röka på verandan och kolla lite på smycken igen.

Kram!

5 kommentarer:

Klockan augusti 24, 2005 8:15 fm , Anonymous Anonym sa...

Håller med Hemliga pappan är ett måste varje dag. ;-)

Kramkram

 
Klockan augusti 24, 2005 12:33 em , Anonymous Anonym sa...

Vad roligt att höra att ni har det så trevligt och vad härligt att du/ni fått så mycket gjort med tvätt och grejer!!! Kramilikram Annica

 
Klockan augusti 24, 2005 12:36 em , Anonymous Anonym sa...

PS vad roligt att det gått så bra för R !!!! Kram

 
Klockan augusti 24, 2005 1:56 em , Anonymous Anonym sa...

Vad skönt att du har Andrea där som hjälper och får dig att må bättre.
Hon är en raring.
kram på dej Ankie och var inte arg på dig själv för att det inte alltid blir som du vill med allt; det är inte lätt för dig då det tar emot sådär.. du gör så gott du kan.
kram på dej

 
Klockan augusti 25, 2005 8:38 em , Anonymous Anonym sa...

Hej vännen! Länge sne jag hörde av dig, men...jag vet, jag ska inte säga så mycket ;) Och jag vill absolut inte pressa dig!
Vad SKÖNT att höra att du mår så bra just nu, då blir jag glad! Och tack för länken till hemliga pappan, måste ju fortsätta läsa där... :-)
Stor kram!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida