tisdag, juni 14, 2005

Kär ännu.

Jag testar vad blockquote är för något.

I dag har det varit en bra dag och jag har varit harmonisk och helt utan
konstig ångest , men lite värk har jag känt av.
Drömde en sjuk dröm där sambon gjorde slut genom att kela med en kompis till oss och när jag började ha invändningar emot det och undrade vad han höll på med så svarade han bara att jag borde väl för faen ha försått vid det här laget att det är slut mellan oss.
Jag blev alldeles skakig i knäna i drömmen:-(

Kärleken lever och frodas


Sen när jag gick upp så blev jag så himla lycklig då jag såg att M var hemma igen och låg på soffan och sov...Alltså inte i drömmen då utan på riktigt:-)
Tänk att jag faktiskt är lika kär i honom fortfarande som jag var för 18 år sen då
vi flirtade på jobbet.
Det sägs ju att kärleken och förälskelsestadiet avtar med tiden, men det är då ingen jag har märkt.

I dag har jag annars mest pratat i telefon med min kära Andrea om livets alla konstigheter.

Vi har så otroligt roligt (och även allvarliga samtal så klart)då vi pratar. Löser verkligen alla sorters problem, som t.ex detta med hemsidorna och koder och så vidare.

Min hemsida är inte lättnavigerad och ser inte alls ut så som jag tänkt mig den ska göra då jag är färdig. Håller fortfarande på och validerar och rättar kod, men jag orkar oftast bara med 1 sida i taget och måste invänta min koncentrationsförmåga, vilket kan ta många dagar, men så infinner sig hyperfokus och då kan jag iofs ta tag i fler sidor , men då sätter ofta värken stopp i stället.

Nu skulle vi gå och lägga oss allihop för nån timma sen (kl är nu 3.03) men då kom jag på att jag behöver baka frukostbröd. Sagt och gjort=jag kastade i hop en deg på nolltid och nu står den på jäsning.

Fatta att jag mår så bra att detta inte hindrades av ångestklistret. Jag bara gjorde. Läste lite i kokboken, högt för M om olika baksätt och jäsningsmetoder. Jag använde torrjäst denna gången och är osäker på temperaturen , om den blev rätt eftersom jag har så dålig känsel i fingrarna och M har ännu sämre känsel än mig.

Håll tummarna för mitt bröd nu!

Tjing tjong! Ses! Ska ta en fika . så att jag inte somnar från brödet..Tack Miaomussimo för grafiken.

2 kommentarer:

Klockan juni 14, 2005 8:55 fm , Anonymous Anonym sa...

Åh Ankie, vad härligt att läsa att du är lika kär fortfarande efter 18 år. Jag är verkligen inte romantisk för fem öre men jag blir lycklig över att läsa att det faktiskt finns dom som står pall även fast det stormar runt omkring dem.

Må gott och kramar i massor///M

 
Klockan juni 14, 2005 5:22 em , Anonymous Anonym sa...

Vill bara viska att jag läst, att jag varit förbo och att jag skänker en kram eller flera. *kramar*

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida