fredag, juni 10, 2005

Foton-skolavslutning

Hej!
Nu skrev jag nyss om hur skolavslutningsdagen var och nu ska jag klistra in foton, så om ni inte redan läst får ni scrolla ner till nästa inlägg eller klicka i menyn här till höger-->



Här nedan ser ni en del av Bagarmossens centrum där vi mötte mormor.

Bagarmossens C har allt utom ett systembolag med det finns bara 1 station därifrån.

Det var väldigt varmt men blåste ljumma soliga vindar så det var skönt ändå.


Här tycker jag min egen äääälskade mamma och min egen äälskade M är sååå fiiina!!

För att inte tala om min ääälskade son då!!;-)

Denna skulptur glädjer alla små barn nåt enormt eftersom de kan åka kana nerför den;-)

Alltså vilka tårtor dom bjöd på då=smaskiga som fasen och de kom ut från kylen lagom svalkande.

R gick och satte sig direkt bredvid en av de vackra donnorna som går i hans klass. Alla tjejerna är såna skönheter och jag hade ju inte sett dom på länge och några var nya och ja de är stora damerna nu ju.:-) Rasmus magister står med ryggen åt.

Här ser ni mer av tårtan och jag kan aldrig se mig mätt på M jag;-)

En sådan god gräddig jordgubbstårta åt vi också.

Ni ser hur R strategiskt placerat sig mellan brudarna va?;-)

Min fina son ser hygglig ut i kvalitets-t-shirten. Den var snyggt skuren. Jag trodde inte man kunde sy en t-shirt på så många olika sätt, men man såg tydligt skillnad i kvalite och stil på denna.

Söt och han är minst 1 dm kortare i håret också;-)

Här är enda kortet på mig och det blev suddigt.

- Är så ledsen att inte Andreas fina halsband synns eftersom själv smyckes-hänget åkt åt sidan. Men det gick totalt i färg med min tröja med pärlor på och jag hade exakt samma färg på ögonskuggan och läppstiftet.

Tyvärr svettades jag bort sminket på vägen till skolan, medans vi handlade.

Kom på nu att jag kan ju ta kort på smycket för sig...vänta ska jag hänga på mig det , fota och redigera och ladda upp det.....Här är det=

Jag och här hamnade jag. he he. ;))

Står bredvid en av R bästa klasskompisar och den killen är så söt så jag ske be honom om lov att få visa kortet här på honom utan cencur sen,;-) Hoppas också på att kunna bjuda ut honom hit på landet snart. Måste bara göra en sängplats åtkomlig i bland allt stöket här, men det ska nog fixa sig. Jag blev nästan gråtfärdig då jag träffade honom och hans mamma eftersom det är så himla länge sen nu. Han såg också lite rörd ut och vi kramade om varann.

Tror alla korten är med nu, men det känns som det gick för lätt och för fort. Ser väl om nåt fattas då jag laddar upp detta.

Denna bloggen fungerar suveränt lätt då man vill klistra in bilder. Man kan ha dem på webhotellet och så får man iofs skriva in hela koden för bilden+url, men det går fort att se fotona och så kan man skriva kommentarer till eftersom de visar sig i editorn där man inte kodar utan bara skriver på .'

Mia! Om du läser detta så kan jag rekommendera denna bloggen och du kan få ha foton /bilder i en mapp hos mig på webhotellet om du vill.

Då behöver du bara skriva ner filnamnen i anteckningar och spara och sen skriver du inte img-taggen och det kan jag hjälpa dig med.

Nu ska jag tanka på mer kaffe eftersom det tycks hjälpa mot tyngden och smärtan i kroppen.:)

Ses!

2 kommentarer:

Klockan juni 10, 2005 11:04 em , Anonymous Anonym sa...

Jag tror inte att ni låter kameran fokusera innan ni "trycker av", därav blir de väldigt suddiga. Tryck till hälften på knappen (svårt i början) och sedan när den har fokuserat, tryck helt...

Det kan vara enklare om man slår på displayen. Så kört jag oftast, eftersom det är krångligt att kika i hålet med glasögon. ;)

Ni är alla fina. :)

 
Klockan juni 11, 2005 2:31 em , Anonymous Anonym sa...

Hallojsan vännen!

Såg att du varit och kluddat både i min gb och på Attentions Forum, hehe.

Nope, jag har inte jobbat klart än, två nätter kvar nu! Och japp, vi börjar vänja oss vid att ha mer utrymme. Det känns som vi bor i ett slott, eget sovrum för första gången på 10 år och äntligen ordning i garderober och skåp..*ler* Fast jag saknar henne något hemskt, har inte varit ifrån henne längre än 1 vecka på snart 19 år ju...*suckar*

Åhh, vad fina ni var på M:s skolavslutning! Gillade den där blå färgen på hans nya t-shirt, har HELT snöat in på ljusblått nu, ska måla nya sovrummet i den färgen..*nickar* Jag har samma problem med min digitalkamera, många bilder blir suddiga. Men Saras tips var ju SUVERÄNT!!! TACK Sara om du ser det här!

Nä, nu måste jag sova lite till om jag ska orka springa hela natten igen ;o) Jag har lagt in lite bilder från skolbalen i min blog om du vill se!
Gäzpiga kramizar
Titti

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida