lördag, december 17, 2011

Har inte cushings sjukdom/ADHD-ILSKEUTBROTT

Mår i dag? Status på måendet=2  på en skala 1-5
1 är helt värkfri och glad.
2 ledvärk och glad
3 ledvärk och ledsen
4 värk överallt men glad
5 värk överallt men ledsen
väderleken är = kring 0 grader och med tanke på att det varit varmt så är det bra för mig, som börjar känna mig bättre, eller rättare sagt känner mig mycket bättre. 


Var ju hos specialist och fick provsvar som alla var bra. Men sen ringde läkaren upp och berättade  att hormonet prolaktin var lätt förhöjt och det förklarar ju varför jag fått mjölk och illgrön vätska från brösten. Dock tror hon att det beror på min medicinering med Paroxetin, men jag har ju haft besvär i flera år innan jag började med den medicinen. Och jag är på väg in i klimakteriet visade också proverna. Annars var allt bara bra och jag erkänner att jag är bra lättad över att slippa operera mig i hjärnan eller binjurarna. Puh!:-)


När jag läser om förhöjda värden så blir jag lite bekymrad ändå, eftersom att de beskriver ju en del jobbiga symptom som jag har haft inklusive infertilitet och nedsatt sexlust, aggression , ödem i kroppen och lite annat. Här kan ni läsa om Prolaktin
Det tråkiga är att behöva sluta äta Paroxetin som har hjälpt mig enormt mycket då det är lugnande och humöret har varit bättre än det är nu under hela medicineringen, men nu börjar ju klimakteriet så jag har gissat att det är det som gör mig nedstämd och ilsk mellan varven.


Önskar att det inte vore så här jobbigt att vara människa och börjar nästan  förstå varför människor både nu och förr drömmer om ett liv efter detta i stället för det enda liv vi förmodligen har.
Sedan har det hänt saker igen där det handlar om att jag inte står upp för mig själv. D. v.s säger i från när någon är dum mot mig. Jag är fan helt oskyldig till den attackerande partens påhopp och borde säga ifrån, men risken med mig , och det tror jag beror på ADHD  att jag kan börja gapa och skrika och skrämmer då skiten ur vederbörande PLUS att jag har ett helt utplånat närminne så jag minns helt enkelt inte vad vi har sagt nyss till varann och kan inte argumentera därför. Och sen är jag som grädde på moset, (med arsenik i) 60% döv och hör fel och skriker jag så hör jag ju ännu mindre vad som sägs. Ja jösses! Inte undra på att jag inte vill umgås alls längre med några andra än de som verkligen tål mig. Älskade älskade människor är ni. Är livrädd att något skall hända er och ibland är jag livrädd för att det är JAG som drabbar er värst med allt jag ställer till med som klantigheter med impulsinköp och nedstökat hem då jag vare sig armar eller ben lyder när jag rotar fram saker här hemma.  Och för att inte tala om alla mina försök att trolla med pengar överhuvudtaget= allt jag gör leder ofelbart till katastrof. Och att NI som jag älskar ska behöva höra mina utbrott ovanpå allt är fan inte snällt av mig.  Känns som om jag käkat anabola steroider och bara kan tänka med reptilhjärnan när utbrotten kommer. Är så ledsen så ledsen över allt jag gör och allt jag har gjort. Är det något som är bra med mig egentligen? Hur kan man stanna hos mig i över 20 år? Hur står ni ut?


Ska ta all min frustration och hälla som från en hink över senaste kombatanten. Ha ha det blir inte nådigt, men h*n är värd det faktiskt så är h*n det!:-)


Ett hjärta av guld har jag och krut i hjärnan och granat till tunga. Det låter för mkt om mig, så jag är nog en sanitär miljö olägenhet.
Over and out!2 kommentarer:

Klockan december 17, 2011 9:59 em , Anonymous Cordelia sa...

...fast det var ju bra att du inte har cushings sjukdom i alla fall! *tycker jag*
Sen att dina nära och kära står ut med utbrotten beror nog på att du i grunden är en rar människa!

Kramar!

 
Klockan december 19, 2011 9:30 fm , Blogger Min kopp te sa...

Du är då för snäll Cordelia!!
:-) Önskar jag kunde gräva mig ner till grunden då och visa den sidan och inte dom här svarta lagren som envisas. :-) Det blir nog bättre i nästa liv, eller nåt.
Massa kramelikramar!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida