onsdag, september 07, 2011

Miraklet är över

Mår i dag? status på måendet= 3 på en skala 1-5 1 är helt värkfri och glad. 2 ledvärk och glad 3 ledvärk och ledsen 4 värk överallt men glad 5 värk överallt men ledsen väderleken är = Blixtsnabbt omslag från varmt till kallt på ca 10 minuter.

Fick fruktansvärd värk snabbt och tog då medicinerna tidigare. Blev också alldeles kall ända in på skellettet och satte på mig täckjacka inomhus och kröp ner under yllefilten (äkta vara ska det vara:)
Ledsen och ilsk har jag varit sen i morse då det började med murfys lag.
Har redan skrivit om hela händelseförloppet på en annan blogg som handlar om adhd. Orkar nog inte dra hela storyn ännu en gång till, men det var i alla fall så att signalsubstanserna i hjärnan t.ex dopamin krånglar och det har krånglat på mig i dag då händelserna, vardagliga negativa sådana, föll som spön i backen om man säger så.

Har skällt som en bandhund här hemma så fort jag öppnat käften, så jag ska nog ta lite utav det partiet med snabbklister jag vann för några år sen på Tradera  och helt enkelt klistra igen "mullerburken" (min mun och strupe). Skit att man är utrustad med så hög och mörk röst. Arv efter farsan och farfar. Jo jag vet. Jag ärver bara allas manliga egenheter tyvärr. Jag är så söt så.
Kvällens humör eldades på av att jag nu vet varför den kanalen jag gillar= "zone reality" är borttagen. Jävla stil av Viasat att bara plocka bort den kanalen, utan att informera ordentligt i förväg:-( NU gnäller vi på facebook på deras hemsida om saken. Gå gärna dit till deras hemsida också, men leta reda på erat abonnentnummer först då det krävs för att kunna skicka via deras kontaktformulär som de hänvisar en till från sinhttps://www.facebook.com/topic.php?topic=16661&post=231170&uid=180041126906#post231170 Kan inte tro att vi är så få som tittar som de påstår att deras undersökningar har visat.

Nu ska jag fortsätta att rulla mig i dessa ilandsproblem ett tag tills tidig "sömnpillerkväll" går mot sitt slut.
Over and out!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida