torsdag, september 01, 2011

ADHD I BILDER¨~låt stå~

Mår i dag? status på måendet= 1 på en skala 1-5 1 är helt värkfri och glad. 2 ledvärk och glad 3 ledvärk och ledsen 4 värk överallt men glad 5 värk överallt men ledsen väderleken är = iskallt
Här kan ni se ADHD I BILDER.
TOTALT SUVERÄNT JOBBAT AV DEN SOM KOMPONERAT BILDSERIEN MED TESTER TILL

3 kommentarer:

Klockan september 01, 2011 12:06 em , Blogger Josef Boberg sa...

HÄLSAN ÄR EJ ALLT - MEN UTAN HÄLSAN FÅR ALLT ANNAT UNDERORDNAD BETYDELSE !

Själv har jag ätit bort min livshotande kärlkramp - genom att sluta med att tugga normalkost till förmån för LCHF-kost sedan ca 1,5 år sedan.

Tala om BINGO för en som är 70 år LivsErfaren !

 
Klockan september 01, 2011 12:18 em , Blogger Min kopp te sa...

Det är ju fantastiskt att du har blivit av med kärlkramp som gör så himla ont också.:-) Grattis!!
LCHF är säkert bra för väldigt många människor. Tills dess man vet mer om denna kosthållningen så är det upp till var och en om man vill prova utan att vetenskapen sagt sitt än. Själv kan jag inte laga mat åt mig själv och då vill jag inte prova eftersom jag tror på att ha läkarkontakt och hålla mig ordentligt till att varje måltid är lågkolhydrat-kost i så fall. Om jag skulle pröva så skulle jag äta normala mängder kött och sen äta smör och sånt fett som sitter kvar på köttet och äta ren mat som inte är preparerad som t.ex prickig korv, bacon m.m. Har diabetes så då är nog inte tillsatserna bra. Har läst att om man äter mer än 50 gram rött kött (charkterier ) så ökade risken att få diabetes med det dubbla. Feta fiskar, entrecote och andra fiskar och kyckling skulle få stå för proteinet och ägg så klart:-) Sen skulle jag äta grönsaker och sås på t.ex fet yougurt. Och massa kryddor i form av odlade sådana. Och så skulle jag äta mindre mat på tallriken och inte så många frukter, utan hellre då bär + nån c-vitaminbombad fruktsort.:-)

 
Klockan september 01, 2011 12:19 em , Blogger Min kopp te sa...

+ nötter i alla former.;-)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida