måndag, september 05, 2011

Gode gud vad hände??!!

Mår i dag? status på måendet= 1  på en skala 1-5 1 är helt värkfri och glad. 2 ledvärk och glad 3 ledvärk och ledsen 4 värk överallt men glad 5 värk överallt men ledsen väderleken är = Ljumma vindar i från söder , varmt men inte för varmt. Har inte märkt av värmestegringen utan tvärsom.

I dag mina vänner och ovänner ska ni få höra!
JAG HAR STÄDAT SOM EN NORMAL MÄNNISKA, HELA BADRUMMET!!
Alla bara stod och gapade av förvåning (halv lögn och mitt önsketänkande:).
Har haft bostöd i dag. Kvällen innan så hypnotiserade jag mig själv lite enligt NLP-metoden, att jag skulle förberda badrums-toalett-skurning genom att ta bort shampoflaskor och annat som står i vägen.
Har sovit kopiösa mängder senaste dagarna, men tog ändå 2 sömntabletter för att jag ville verkligen vakna pigg på morgonen då stödet skulle komma. Jag sov jättegott.
Bostöd hjälpte till att fylla stora sopsäckar med skräp, som karlarna i familjen ställt på tomten.
Jag började med att plocka alla små parfymer och hade en säck att lägga skräp i som bomullstussar och plåsters alla lösa delar som låg spridda i hyllan. Lade ner , av mig, spridda smycken i en burk. Thats it! Tänkte jag och menade på att det är nästan mer än jag klarar på en dag annars. Gick ut och vilade, men sen gick jag in igen och fortsatte. Tog många pauser, men hade myror i baken och inget ont i höfterna ner i benen , trots att jag akrobat-böjt mig på toaletten för att nå golvens hörnor när jag plockade upp skräp.
Tog paus, fortsatte, tog paus, fortsatte och VIPS VAR ALLT SKINANDE RENT I BADRUMMET. TOAN KLINISKT RENGJORD. Oh lall laaaaaaaaa!!!!!!! Happy happy!!!!!!
Detta ska jag leva på länge och så ska jag börja med att sova i 2 dygn och sen sänka mig med 2 st sömnpiller för att på 3:e dagen uppstå som en stor och stark flicka igen. Nästa gång ska jag laga mat. Nån jättegryta får det bli att göra matlådor av. Håll tummarna hårt för mig nu!
Over and out!!!!!

4 kommentarer:

Klockan september 05, 2011 4:21 em , Anonymous Cordelia sa...

Härligt Ankie! Det är så skönt när man faktiskt klarar mer än man själv räknat med.

Kramen!

 
Klockan september 05, 2011 4:25 em , Blogger Min kopp te! sa...

:-) Jaa det är så fantastiskt och lite konstigt samtidigt. Hur jag kan få sån ork, jämfört med hur totalt utslagen jag är annars. Men jag njuter. Jag lovar!!!
<3 Massa kramelikramar! <3

 
Klockan september 05, 2011 5:06 em , Anonymous Eva sa...

Härligt för visst är det ljuvligt när det är nystädat och man känner doften av rent. :)
Jag var också lite duktig idag fixade min lilla toalett och dammsög sovrum & hall. Ångar vidare i morgon. :) Kram

 
Klockan september 05, 2011 5:21 em , Blogger Min kopp te! sa...

Javisst ja! Jag använde riktig grumme såpa. Det är rengöringsmedlens drottning tycker jag:-))
Duktig du varit!! Och det är BRA att du delar upp jobbet. Vi kan ju hasta iväg och har ingen broms i bland då. Jag har hjälp av att min kropp strejkar och värker och reagerar så starkt så på så vis sätter jag mig ner när jag försöker få nåt klart, de dåliga dagarna, men som jag var då jag var frisk, så fanns ingen broms. Jag körde på i 190 knutar tills dess att jag stupade eller att någon handgripligen drog mig bort från jobbet. Vi spelade kort på rasterna på jobbet så det har hänt på riktigt. De fick dra i mig för jag släppte inte breven jag höll i annars. Haha:o)))

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida