måndag, september 20, 2010

Valet är över

Mår i dag? Bra men det hugger som fan i ryggen så fort jag rör mig, skrattar, hostar.
LYCKLIG ATT HA RÖSTAT!!!!!!!
Röstade i går med stor möda. Tog en hel dag med peppning minst 5 ggr i från min systers snälla make.
Blev superdålig 2 ggr , först med fruktansvärt obehag och värk och svullnad i kroppen och narkoleptiskt anfall och senare magsjuka som startade med åksjuka, men som nog berodde på min medicin mot diabetesen och på att jag ätit en burk vitabönor till frukost (gjorde klassisk engels frukost med te ..m.m) och tänkte att "fan också att man inte planerat röstandet bättre än så här".
Man kan ju hämta en lapp på t.ex vallokalen.
Man behöver 2 personer till hjälp.
1 ombud
1 vittne som ska skriva på.
1 röstkort så klart.:-)
1 legitimation+ ombudets leg.

Mittemellan attackerna av sjukdomsobehag så lyckades jag i alla fall få känna mig pigg en stund efter medicinintag och inmundandet av en broccolipaj så jag klarade i alla fall av att tvätta mig med tvättlappar av frotte och tvätta håret och dra på mig stödstrumporna (apsvårt när man har värk och domningar i sina armar. Ska ta med mig och visa läkaren sen vad jag menar med trånga stödstrumpor, eftersom att hon gav mig rådet förra gången att använda gummihandskar, men det går inte i mitt fall. )

MINDRE LYCKLIG ÖVER VALRESULTATET:-/

Men detta har jag känt på mig länge vad det gäller socialdemokraternas nedgång, att människor inte fått kontakt med dem. Sossarna är inte vana att agera som opposition och t.ex kulspruteaktigt nedgöra och säga negativa saker om sina motståndare, så som t.ex moderaterna alltid varit väldigt bra på. Reinfelt tycks ju t.om ha problem med detta när han inte längre kan göra så i regeringsställning. De har dåliga vanor på båda sidorna av blocken.
Vilket hur man än vänder det alltid är till nackdel för socialdemokraterna.

Själv var jag nära att rösta på moderaterna i ren ilska över att det var sossarna som började med detta elaka spelet mot folk som inte kan arbeta av olika orsaker. Det lät på moderaterna som de tyckte att alla skulle få vara med och få kunna jobba oavsett hur oförmögen man varit innan. Min enda fråga DÅ till Reinfelt skulle varit om de drillat arbetsgivarna samtidigt till att släppa in oss. Men så klart det menade han ju inte.
Bara starka invalider, och stronga sjuka och värslbäst kaxigaste invandrarna skulle få hjälp av någon= SIG SJÄLVA. En bra människa , enligt M, reder sig själv. In my ass de har förändrats M tvärsom:-((

I mina ögon lyssnade någon av mina kära socialdemokrater i beslutsfattande ställning tydligen på en viss (professor, statsvetare är han väl?) Bo Södersten för mycket och på forskarna/utredarna (?) av socialförsäkringssystemen, som jag tror var Olof Palmes söner eller en av dem.
Detta ska jag försöka att ta reda på närmare.

Men jag vill verkligen veta hur denna s.k "arbetslinjen-ideen" skapades. Enligt min mamma som alltid lyssnar på p1 radion, så hade hon hört att socialdemokraterna ångrat det tilltaget när dom såg hur fel den politiken slog med nya regler som jag antar var dem man tog år 2002? Måste kolla upp det med på FK hemsida.

SKÄMS DU SOM ÄR UTAN ARBETSLINJÄR FÖRMÅGA!!!
Man ska numera skämmas som en örn om man blir arbetsoförmögen på grund av sjukdom, handikapp, medfödda som tillförskansade, och om man har svårt att platsa på en arbetsmarknad, är utslagen av missbruk eller har svåra psykiska problem, eller är invandrad och inte lyckas slå sig in på något jobb eftersom man råkar ha ett "konstigt" efternamn, som svenska arbetsgivare inte tycker om...grrrr...morrrr....:-(

Som sagt."
 Ingen ska svälta i landet Sverige men övrig standard ska inte skattebetalarna stå för!"
Sätt oss nakna på ett bord och mata oss med barnmat dåda! Vad fan väntar ni på i alliansen! Sätt i gång vettja!!!!!!!! Ni vann ju valet. Jag förbereder mig för ett meningslöst liv om ingen vill betala för mig. Tack så skitjävla skitmycket för att jag fått veta mitt värde och min plats i detta mitt enda liv!!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida