fredag, september 17, 2010

Mutas lagom! Vi skaffar insamlarbössor!!!!Klistar in det som jag skrev i en blogg :::här:: :men som väntar på moderering. För att det ska bli begripligt mitt inlägg i dag,  så kanske ni ska läsa inlägget där först?!;)

Det jäkligaste är att man inte hann förbereda sig för detta som det ”nya arbetarpartiet” m.fl kokat i hop på rekord kort tid och kunde ha försäkrat sig mot att bli tvungen att gå till soc mot slutet av sitt liv eller sin kroniska sjukdom och innan sitt första socialbidrag betalats ut ha tvingats sälja hus och tömma bankkonton m.m.
De mörkblå måste ju tycka att det är en finare form av bidrag det man efter nogsam prövning ev. kan få eftersom att dom jagar oss långtidssjuka mot just socialbidrags-stupstocken?!
Då är det minnsann inget fult med att ge ut bidrag eller hur?:-/
-Hur ska dom ha det egentligen?
-Hur logiskt är det föressten på en skala, att vilja ordna jobb åt sjuka som ej kan jobba, före man ordna arbet åt dom friska som står i kö i långa banor och som kan arbeta , men inte får något jobb och som så klart inte vi sjuka heller kan få????
Massvis med kvinnor som jobbar deltid kan ju inte få någon heltidstjänst, men då säger Fredrik. R. i stället att de ska behöva smörjas med högre lön för att annars tycker dom inte (Enlig statsminisntern)att det är ide att gå upp i arbetstid????
Det är ju så falskt att man spyr att påstå något så osant. :-/
Här står folk och önskar inget hellre än att få en heltidstjänst. Inte finns det några hemmafruar på halvtid nu förtiden som behöver lockas till att jobba mer?
Ja! Kanske bland dom rika då?
Skulle vara dom då som inte vill jobba när de ändå inte tjänar mer än de gör på att leva på sin makes feta lön?? *ironi*
VIKTIG INFO TILL ER YNGRE.
Jag var med på den tiden då vi hade 100% ersättning i alla försäkrings- systemen som t.ex A-kassan, sjukkassan föräldrarförsäkringen = hemma med barn 1 år med fullt betalt.
Konstigt nog jobbade jag och de flesta andra både helttid och massa övertid ,trots att ingen piska ven över oss.
-Hur kan det komma sig då Reinfelt med ”familj”?
Inte var folk mer benägna att smita undan arbete på den tiden, då de verkligen hade chansen utan att förlora ekonomikst på det? Pratar om 1970-80-talet nu.
Det är väl så att när man inte hittar några som fuskar så ger man sig tillsist på de riktigt svårt sjuka människorna som i exemplet här t.ex.:-/
Oh ! Vad jag längtar efter att få rösta i år.
Givetvis på de rödgröna.:-)
Dom där 500 spännen, kan vi ta manngrannt och samla i hop i insamlingsbössor ute på stan, och betala ut till de som blir utförsäkrade om nu de mörkt blå skulle gå och vinna valet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida