tisdag, juli 01, 2008

Nya tider och nyheter.

I dag mår jag=Så där. Började domna i fingrarna i går och brände mig då som faen på spisen:-(
Kontrade med att låta svearikes kallaste vatten rinna på handen i mer än 10 minuter och om den var domnad innan så blev den dödsdomnad efter.
:))
Inga brännblåsor blev det som tur var, även fast jag såg dem bubbla upp.
Kyla är bra.

I alla fula fall så har vi ändrat tiden till mötet med LSS-handläggarna.
De kunde inte i dag (kanske då det är strejk?!) och jag var tveksam och kände att nåt var fel och felet var ju att självklart ska vi gå alla 3 i familjen och få gemensamma insatser från kommunen.
:-)
Det var en jättetrevlig tjej som ringde hem till mig här och vi pratade och hon tyckte att min ide var lysande så de ska komma hem till oss i slutet av Juli.
:-)
Vi ska förmå husläkarn att skicka efter våra journaler, eller mina är ju redan sända till kommunen ,men sonens och sambons menar jag då.

Är så lättad att det känns som att jag flyger, bara vid tanken på att få allt detta utrett och få hjälp där det behövs.
:-)

Sen ska sonen flytta hemifrån= typ 4 meter, hemifrån här, till våran förra mindre hus som min pappa spikat i hop för attans många år sen på 1960-talets mitt.

Vi blir med flyttbart bredband ala telia för 199 kr /månaden så det gör flytten möjlig.
Dock behöver han söka sån här aktivitetsersättning då och därmed kan han be om bostadsbidrag, för det kostar ca 5000 kr/månad att hålla den stugan vid liv. med el och vatten.

Det är i alla fall väldigt roligt om han kan få sköta sig själv och har med sig en strukturerare som kan visa honom hur man sköter ett hem, då jag inte kan göra det på grund av alla sjukdomarna jag har.

Sambon är för autistisk för att riktigt hänga med i vad som behövs förklaras, eller så är han kanske bättre lämpad å andra sidan?!, eftersom att han inte är en sån pratkvarn.
hehehee:o) som jag är.
Hm! Tål att fundera på.

Nu är jag dödstrött för jag sålde en bauntalåda med smyckestillbehör och pärlor och det har tagit mig 2 dagar att packa, inkluderat pauser och ändå har jag glömt att äta och fika.
Snacka om virrpanna.
Och inte kan jag räkna heller och tappar koncentrationen , för varje påse som jag ska räkna till 100 i, eller 30, 50 delar osv.
så lycklige den vinnaren av låddan kommer få pärlor värda 10-tusentals kronor bara därför. Pris a 1200 pix.
;)
Jag är nu vrååålhungrig.
Sen ska jag också packa fina band och ha mig.
Tar nog det i morgon.
Känner för att somna här , just nu..
See ya!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida