torsdag, augusti 02, 2007

Galet forum

Mår i dag? Nästan bra, men lite ont i halsen kommer och går under dagen..Sov fel tid också

Motion?Ja.! Jag går hela tiden och har klättrat i trappor på tomten , inomhus

Humör?Mycket gott. Helt deppfri är jag sen linongv försvunnit som var hemskt jobbig denna gången:-(

Värk på en skala 1-10? 7

Svårbedömt då det också skiftar från en timma till en annan. Om jag nu skulle sätta igång att plocka med nåt som t.ex pärlor eller vika tvätt så känner jag att det bomsäkert drar uppåt en 18 på skalan så jag låter bli. Skriva går dock konstigt nog, men det gör samtidigt ont, men det goda humöret och motivationen håller nog i gång fingrarna och slätar den verkliga smärtupplevelsen.
Tack gode gud för mediciner !!
Förlåt gode gud för att jag tagit en anings mer än jag bett om lov till, men jag håller mig inom fass dygnsdosering i alla fall tills jag får tag på läkaren som är på semester just nu, tror jag.

Är förbannat sömnig som jag alltid blir då det blir varmt och värken accelerar så innan kvällen är slut här så lär det bli en dunderkur med mediciner till.

Håller på att debattera på ett mkt galet forum
Själva forumet är det väl inget större fel på, förutom att moderatorerna tycks ha gått på långsemester sen förrförra året eller nåt typ:-/

Men det är troll därinne som verkar ha hjälp av retoriker-proffs.
Missförstå mig inte.
Detta är absolut ingen bra sak de sysslar med, men retorik kan ju användas även i ont uppsåt s a s.

Här går det hela ut på att vi som har adhd och andra som försöker skriva om hur det är att ha adhd och som självklart ger svar på tal.
Vi är såna som mobbar andra för att dom har motsatt åsikter.
Mobbingen består bl.a av att vi frågar dem som skickar in länkar till KMR hemsid, och andra seintologiska skrifter om de är seintologer och vi frågar om vilket motiv de har för att skriva i forumet för oss som har adhd.

När man skriver och frågar så är man oärlig debattör som försöker svartmåla motståndaren heter det.
& jag kan ge er många många exempel på hur denna , dom här personerna tycks ha betalt för att skriva på heltid, eller rättare sagt..vakta forumet och svara på våra inlägg genom att förvanska dem.

Det krävs också att vi ska lägg in tidigare inlägg inuti dom nya för man ska inte behöva leta bakåt i forumet anser en sådan person bland mycket den anser i övrigt.

Den skulle nog inte bli så glad om läsarna debattörerna gjorde som denna sa.
Lydde denna, eftersom forumet är helt nedlusat med obskyra inlägg fyllda med anklagelser och grundlösa påståenden.

Att vi påstår och ifrågasätter om de är seintologer är helt korrekt, eftersom hela seintologernas ideologi handlar om att motarbeta psykiatrin och det vet ju dessutom varenda människa att det är så.

Bara dom som inte vet om det, eller rättare sagt LÅTSAS att inte veta om det, kan komma i fråga för misstanke om de är seinto eller inte.

Vi kan inte heller göra det som vi helst av allt egentligen vill=lämna forumet och låta idioterna debattera med sig själva, därför att in dit går folk som har nyligen fått diagnos antingen själva eller deras barn och även släkt, vänner kanske kommer in där intet ont anande och får läsa att allt kring adhd är båg och att vi drogar ner våra barn med amfetamin.

Det är som ni redan vet sånt som seintologerna påstår sker.

Nu fick jag ont i huvudet också.
Vätskebrist antar jag...

See ya!

Etiketter:

1 kommentarer:

Klockan augusti 03, 2007 10:47 em , Anonymous Anonym sa...

Jag är hos Marika ju :) Hon hälsar till dig!

Kram Andrea

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida