lördag, mars 24, 2007

Konstiga bilder på blogger m.m

Ni får klicka på bilden för att se den normal...jisses..hur går detta till med bilder här egentligen? Nån som kan lära ut? Tackar på förhand!
Mår i dag?
Bra
Motion?
skuttade runt för ca 4 timmar sen inne i garderoben och bäddade sängar
..Jisses? Jag?

Humör?
Gott men med en liten sorgsen oroskänsla inombords
Värk på en skala 1-10? 1
God morgon!
Vaknar med ett ryck i ottan, trots att jag lade mig för bara några timmar sen.
Känns konstigt.
Fattar inte varför man vaknar så här?!
Jag var ju riktigt trött då jag somnade och normalt kan jag sova 10 timmar på raken.
Nu skriver jag inlägget i anteckningar eftersom det programmet sällan eller aldrig stängerner sig av misstag så man sumpar ALLT det skrivna.Som jag gjorde här om dagen.
Vad händer då?
Ja jag sitter på vissa ställen och budar och säljer om vartannat.Lade ut en prisvärd sak häromdagen, men ingen verkade vilja bjuda så jag stoppade hela förloppet genom att trycka på en knapp och där sumpade jag 25 kr i osåld avgift:-/
Men troligen tjänar jag igen dessa eftersom jag bara kände i ryggmärgen att folk skulle lägga skambud.Paketet innehöll 30-40 olika fina saker och ungefär 10 av dem riktigt dyra i inköp för mig och om jag säljer demen och en så skulle det vara mer inbringande.
Ett skjysst varuparti som sällan skådats.I alla fall har jag aldrig skådat liknande för då hade jag väl kastat mig över och bjudit på sakerna.:-)
Gjorde så här därför att jag inte orkar fotografera och skriva om sakerna och det går så himla långsamtredan som det är.
Ville speeda upp säljtakten en aning, men NU ska jag sälja det jag vill själv och faktum är att jag vill inte skiljasfrån några av sakerna i det paketet och känner mig lättad att dom inte blev sålda.
Lade i dem för att inte paketet skulle uppfattas som att jag säljer av allt som är skit och osäljbart.Att den som vann, skulle verkligen kunna sälja sakerna och på så vis få igen lite av de utlagda pengarna.
Men nä!
Så ska INTE en slipsten dras=sälja billigt det man själv köpt dyrt, kom jag på.
Materialist? Vaddå jag?
Ja det är bara att erkänna, men inte riktigt så som en del andra som älskar prylar.
Jag älskar det som glittrar och glänser så jag måste varit en skata i mitt förra liv.Ja det är en tanke som tilltalar mig och jag föds gärna som skata igen...he he...Over unt out!
p.s
Bilden ser helt uppfucked ut nu så vi får se om den är lika konstig när jag publicerat den.
Det är en tavla jag målat på datorn.
d.s

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida