onsdag, mars 21, 2007

Skrev långt, la in bilder..fcuk

Mår i dag?
:-((((((((
Motion?

Humör?

Värk på en skala 1-10?
Skrev mitt livs historia , men den köpte inte blogger bara därför att jag råkade ladda upp några bilder från bloggen och sket i att länka till dem från webhotellet..
pms systrar...pms...

Etiketter:

4 kommentarer:

Klockan mars 22, 2007 12:16 em , Blogger RedAngel sa...

Visst är det WOOONDERBAAAAR...jag får fan anfall snart.
Man vill ju kunna köra upp lite bilder men ibland så sväljer den hela inlägget då?! Så man ser rött direkt hahaha tjuren från förorten gör sig påmind

 
Klockan mars 22, 2007 4:33 em , Anonymous Anonym sa...

Ja, du får låna läppstift.

Dumma blogger!
Dumma pms!

Kram(p)!

 
Klockan mars 22, 2007 9:14 em , Anonymous Anonym sa...

Ja Ja. Så länge det inte laddas upp några bilder med anknytning till DAMP/ADHD är jag tacksam.

Mvh Återställ "som inte tror på bokstäver"

 
Klockan mars 22, 2007 9:47 em , Blogger Min kopp te! sa...

:-O Men Återställ då.
Du e för kul.
Jesus du måste gå in och röja upp lite på passagen för där är det fyllt nicktjuvar i kubik.

Man fattar snart inte vem som säger vad, men det är kanske lika bra om man som jag hävdat, ska läsa texter och utgå från dem och åsikterna och inte personerna bakom åsikterna s a s.

Men jag måste nog tyvärr erkänna att bilder finns och har funnits på oss som har adhd, damp, men jag förstår att du inte märkte det , eftersom vi ser ju ut som vem som helst.
*flabbar med snus i mungipan*:o)

Nä man behöver inte vara bokstavstroende.
Men om man får i hop några dem ur alfabetet, till stt bilde ett tydbart, mönster /du vet som grottmålningar som har en historia att berätta / och särkilt om vetenskapliga fakta framträder samtidigt så att man förstår, då är det en cool känsla.

Har ju sett att du flera ggr prövat egna ord och skrivit egna bokstäver så jag hejar på dig och säger..Öva öva öva...så ger det resultat.
Så under tiden du lär dig, så bryr jag mig inte så mkt längre om ifall du kopierar andras texter som talar emot att adhd-damp ens finns. Det är när man läst många texter som realiteterna blir uppenbara.
Jag har t.ex läst så mkt blandade bokstäver, från både HC Andersen, Dostovjevski, Gillberg, Ed MC Bain, Enid Blyton, Vetenskapliga rapporter, kritiska röster som Eva Kärfve har blåst iväg x antal, visserligen spydiga, förnärmade ord, men det är ändå ord och ord är bra..
;-)
Ha det bäst!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida