söndag, januari 01, 2006

sovit

Årets första dag och jag sov bort den.
Ser på katten Gusaf på film då alla våra tv-kanaler försvunnit.
Men vatten har vi.
So long!

1 kommentarer:

Klockan januari 01, 2006 8:10 em , Anonymous Anonym sa...

Hej vännen!

Såg ett så underbart bra program igår som handlade om en brevväxling mellan Martin Lönnebo (pensionerad biskop som är far till Jonas, han har autism och utvecklingsstörning) och Tomas Sjödin (författare, skribent m.m och far till två pojkar som båda fått en hjärnsjukdom som så småningom leder till döden. Den ena sonen dog 2002). Brevväxlingen har blivit en bok.

Jag blev så tagen av detta program. Insåg att medan jag letat efter ett liv att leva, så har det redan passerat förbi, genom varje andetag och fotsteg. Genom sekunder, minuter, dagar & år.

Så jag beslöt att 2006 blir något annat. Tänker inte stå vid sidan av och se hur allt passerar. Jag vill vara med! Jag vill leva livet tillsammans med kottarna. Vara delaktig!

Istället för att tänka på det negativa ska jag nu fokusera på allt som är positivt...och målet är att vakna utvilad utan bördor som tynger mina axlar. Bördor är till för att lägga åt sidan när man bearbetat dem klart...

Klistrar in en länk till en artikel om denna bok. Rekommenderar dig att läsa den. Kanske blir du lika sporrad som jag att köpa boken...Och få insikter från andras vardagsbestyr...

Kram på dig, bästaste vän!

http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=3434&arkiv=True

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida