fredag, maj 13, 2011

Ingen bra dag i dag

Mår i dag? Tung som en elefant i kroppen. Har plockat bland den miljardgrejershög som ligger här hemma, men ryggen håller bara max 5 minuter så får jag sätta mig ner och sen får jag lägga mig. Inte klok att bli så svettig heller efter att knappt ha rört sig. Min kropp svarar med ordentlig värk  coh betongkänsla, varje gång som jag försöker att röra mig. Bara om tabletterna tar kan jag trotsa denna otympliga kropp. Man ska lyda signalerna inifrån kroppen sägs det, men jag håller inte med, därför att i så fall skulle jag ligga ner 100% av tiden. Är verkligt tacksam över de ca 20% jag kan vara upprätt per dag.
I morse när jag vaknade,  hade jag tydligen hängt med armen bakåt, utåt, uppåt i sömnen, så att allt blod försvunnit från underarmen och ner. Huden var vaxartad och fingrarna uppsvullna och totalt stela. Har inte släppt än men är mkt bättre. Fick en änkestöt inuti handflatan. Herregud dom ska man ju känna i från armbågen och ulnarisnerven och inte där???

Är på surt humör i kväll också. Om jag var tvingad att umgås med mig så skulle jag sagt upp bekantskapen med tanke på hur vass jag är och oberäknelig. När jag konfronterar sambon med detta så säger han bara :*Äsch jag märker ändå inget*...Hm...vill gärna bli smittad av en rejäl dos autism jag också.

Har fått sambon att bära in en tom svart sopsäck till garderoben, eftersom att de stegen från köket till sovrummet är för långt för mig att gå. Är det riktigt klokt att det ska behöva vara så? Han är ju min betjänt i de mest osannolika situationer som dykt upp sen min rygg pajjade, eller rättare sagt bäckenet ner i benen. Kan man få hjälp från kommunen tro, så att han avlastas? Jag är rädd att han dör av stress snart. Jag har bostöd men det räcker inte om det ska hålla på så här länge till.
Min permobil står fint parkerad med regnskydd. Vi får se när jag kan åka igen nästa gång.

Nu avrundar jag mitt dystra blogginlägg. Gissa varför jag inte velat skriva på länge? Jo det är bara mörker och jag skriver alltid mörkt och egotrippat när jag mår skit och skit mår jag ju jämt sedan 10 år tillbaka i tiden, minst.
Over and out!
bygg om mig från grunden tack!:)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida