fredag, april 29, 2011

Sune är död

Mår i dag? Lite värk. Är lite deppad över att så många dagar gått åt i vertikalläge på soffan. Har inte klarat att duscha och bara kunnat sitta upp och trä några pärlor på rad som terapi. Jag vägrar att gå ut skitig och dessutom har högerbenet varit ubersvullet och det har knytit sig direkt jag försökt att gå några steg för att röra på mig. Knytit sig i muskler, senor nerverna från mitten av arslet och neråt början av låren och sen ner i benen blir det domnande och obegagliga känningar. Har därför inte kunnat motivera mig att ställa mig i duschen.. Faktum är att jag inte gör något vettigt otvättad. Kan bara inte. Är stadigare i dag och benen känns ganska ok. Okej nog för att gå in i duschen. Men först var jag tvungen att smörja fötterna med tjockt lager av inotynolsalva, eftersom jag har rivit av torr hud. Lider ju även av s.k skinpicking. Vilket jag avskyr att prata med andra om så nu slutar jag. Det är så äckligt att det finns bara inte:-(

Har nu slutat helt att shoppa för att bli glad. Det är för dyrt att bota depression på det viset. Det känns som en stor sten ramlat från mitt bröst. Lättad över att slippa hålla reda på allt jag köper via nätet och lättad över att slippa logga in på banken och skriva fel siffror för jag är ju dysclakuliker (samma som dyslexi men med siffror i stället). Nu ska vi ha bort det mesta jag köpt och som vi inte använder. Har köpt storpack med strumpor t.ex och man kan inte ha hur många som helst för då blir det en tvättkorg fylld med strumpor att vika varje dag och sambon som gör det jobbet har också han ont i fingrarna. Lösningen är att inte öppna nya strump-paket utan att ha några få som man byter med och tvättar då och då i stället.

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag kom på varför jag är så nedstämd. Fick veta i går att grannens katt som ajg älskar är död. Han bröt benet och det läkte inte som det skulle och han var i rätt dålig kondition efter tidigare infektioner från tassen som blivit biten. Han skulle inte kunna försvara sig mot andra katterna som gärna slåss här ute.
R.I.P Sune!!!
Over and out!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida