torsdag, april 14, 2011

Bostad och hälsa

Mår i dag? Jättebra. Lätt i kroppen och den hemska svidande molande värken håller sig borta äntligen och så klart med hjälp av starka medicinerna. Passar på nu att göra det jag annars inte kan som t.ex duscha, tvätta håret , byta kläder.
Har hittat en bra artikel i Svd om att sjuka får lämna sina hem. Detta visar bara att borgarna lever i en annan värld än vad vi andra gör. Åtminstone har de med väldigt mycket pengar svårt att förstå hur det är att leva där man måste vända på varenda krona och oftast även när man jobbar både heltid och övertid, och blir man sen sjuk, efter att ha köpt en bostadsrätt så är det kört direkt. jag kan berätta för er rikingar att om ni kör detta racet så lär det bli väldigt måna tomma borätter och priserna på dem lär dala rejält och då står ni där med tomma investeringar bara för att ni vill slita brödet ur mun på oss som inga pengar har kvar när hyran, maten är betaltd.
Ur svd
Källa: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/agandet-forsvarar-for-personer-med-psykisk-ohalsa_6051555.svd
"Vi uppmuntras idag att köpa våra hem för att få kontroll över vår ekonomi, vårt boende, våra liv. Samtidigt har Sverige har fått en ny sjukförsäkringslag där fler människor utförsäkras."
Läs resten. Det är viktig läsning. Ja inte för oss som lever på den här nivån med både sjukdom och elände, men för er som är så rika att ni inte kan tänka längre. Tips! Sluta jobba med politik så vi andra får lugn och ro!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida