måndag, november 15, 2010

Packmaterial, bubbelplast, kartonger,

Mår i dag? Suveränt bra. Har orkat göra mer än bara ligga. Tjoho!!
:-) Bostödet behövde bara putta på mig lite lätt i dag och jag kom i gång.
Visserligen knorrade jag innan jag gick in i duschen och undrade om jag kanske bara skulle tvätta mig i handfatet och tvätta håret men då sa hon att jag brukar bli så glad av att ha duschat och jag knorrade vidare då om att halva tiden gick ju åt om jag skulle duscha, men hon initierade.
Jag duschade länge. Brukar annars få så ont att jag slutar efter en stund men nu hann jag med en rejäl duvning med tvålen och schampot.:-)
Sen inte nog med det. Jag började lite lätt hjälpa till att städa i sonens rum. I mitt fall plocka bort småsaker som låg i drivor i hans säng. Han ska nämligen flytta ner hit i från sommarhuset som ligger några meter i från, eftersom vi inte har råd med dubbla elräkningar och han har inte fått jobb än stackarn. Han har sökt. Det går nog bättre nästa gång då jag tycker att han utstrålar verkligen*JAG VILL JOBBA ANNARS DÖR JAG* TYP :-)
Arbetskygga är vi inte i den här familjen även om jag nu blivit sjuk ordentligt och inte kan jobba alls.
Både jag och sambon fick jobb när vi var 14 år och har stått på i ullstrumporna sen dess, så vi har aldrig varit med om att behöva söka jobb och inte få dem. Tycker så synd om dagens arbetsökande som måste få knäckar i självkänslan både en och 100 ggr :-(
Känns dumt att inte veta hur man söker jobb nu då man annars hade kunnat hjälpa sonen så mycket enklare kanske?

Är så glad över köp som jag har gjort på Tradera.
Har handlat massa packmaterial. Bra att ha till julklapparna bl.a, men också till sånt som vi i familjen säljer på Tradera. Att packa saker med. Linda in dem i bra omslagsförpackningar så de inte kan gå sönder i posthanteringen.
Har en suverän säljare på Tradera alias Prytzlar AB
Han får då aldrig lov att försvinna därifrån då jag behöver köpa bl.a tejp, bubbelplast, skitbra små kartonger som man reser själv, samt bubbelkuvert och en hel del till som jag nu glömt. Jo! Silkespapper köpte jag nyligen också. Men har också köpt jättesnygga stora presentförpackningar , svarta med stjärnmönster på av nåt slag i guld. De ligger oresta, platta och tar ingen plats när vi inte använder dem och sen kan man ta fram dem till jul och födelsedagar t.ex. Ha ett lager på lut helt enkelt:-)
Denna säljaren ovan, kan ni lita på till 100%   även om i bland omdömena dragits ner lite men det beror ju dels på att om man säljer som företag d.v.s väldigt många saker så kommer fler dåliga omdömen att få omdömesknappen att lysa kanske 96% i bland och dels beror det  i princip alltid på att det är folk som är okunniga om hur t.ex leveranstider och fraktpriser fungerar och såna som aldrig läser villkoren utan klagar på det som egentligen är deras eget önsketänkande om t.ex övernatten-snabba leveranser och tokbilliga paket. Då är det ju inte säljarens fel överhuvudtaget om man är sådan som Prytzlar är=bra på att informera i annonserna.
De tanklöst okunniga köparna , ger dåligt omdöme och vägrar sen att resonera om saken.:-/ Det gör att de mest seriösa storsäljarna på Tradera får sämre betyg än dom förtjänar. Orättvist ? Ja , men vad gör man åt saken? Jag tycker det är så skönt att man kan kolla hur både köpare och säljare beter sig genom att kika på kommentarerna till omdömena och har man som jag handlat flera ggr genom många år som jag har gjort hos t.ex Prytzlar så vet ju jag att jag kan lita på det företaget till punkt och pricka:-)

Paket är ofta dyra men här får man ju proppa ner i princip hur mycket man vill i en kartong för 125 kr. Det är faktiskt väldigt billigt. Även schenker och DHL är billiga att skicka paket med om man är medlem på Tradera och får deras rabatter.
Hitta auktioner?
Kolla i min högermarginal och klicka på bilderna som ni tycker ser trevliga ut eller som kanske innehåller något ni önskar så kommer ni direkt till våra  eller till Prytzlars auktioner.

Nu ska jag försöka sova och hålla tummarna för att jag vaknar och mår lika bra i morgonbitti som jag har gjort i dag. I så fall ska jag försöka mig på att gå en liten kort promenad.
Nästa vecka ska jag få hjälp med att ta mig till läkare av bostödet och då ska vi gå på promenad så långt som mina ben, bäcken klarar och då tänker jag ta med mig min campingstol som jag kan ha hängande på ryggen som en ryggsäck och som är lätt som en plätt att bära.

Snälla gode gud gör så att det blir så!!!!! Ameeen!
sonens säljobjekt som kanske kommer ut på Tradera en vacker dag som denna:-)
Over and out!

7 kommentarer:

Klockan november 21, 2010 3:05 em , Anonymous Anonym sa...

läs ny vetenskaplig forskning
kroniska bakterieinfektioner ex borrelia och taskig tarmflora, orsakar cytokinfrisättning, flertalet av dina symtom orsakas av cytokiner.

vill du vara sjuk?
inte, då får du själv läsa på läkarna struntar i dig, dom är för övrigt inte kunniga på cytokiner.

sök på ADHD cytokiner gut flora inflammation, begränsa till senaste åren.

 
Klockan november 21, 2010 3:15 em , Blogger Min kopp te! sa...

Har redan läst om cytokiner och det verkar inte vara speciellt vetenskapligt förankrat.
ADHD är genetiskt i mitt fall.
Varför tror du att jag vill vara sjuk?
Jag har inte redogjort tydligt ännu vad jag har för symptom så hur du kan veta vad som orsaker dem låter då superkonstigt?!

 
Klockan november 21, 2010 9:08 em , Anonymous Anonym sa...

"ADHD är genetiskt i mitt fall."

det finns inga bevis för generna.
läkarkåren ljuger rak av, hela deras fantasivärd trillar ihop om sanningen skulle komma fram.


visa en studie på ADHD och gener som orsak så ska jag krossa argumenten fullständigt.

AIDS har precis lika mycket med gener att göra
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=3676336

förklaringen är enkel genetisk svaghet i immunförsvaret gör dom med dom generna känsliga för infektion.

Läs om gutflora och ADHD så hittar du sanningen.

 
Klockan november 21, 2010 9:28 em , Blogger Min kopp te! sa...

Det finns otroligt starka bevis för att ADHD/DCD ÄR genetiskt betingat.
Tror att du och jag kan avsluta diskussionen här nu när du verkar vara ur det lägret som inte lutar sig mot det som vetenskapen kommit fram till. Du kan aldrig omvända mig till att bli skeptisk åt det hållet.
Studierna kan du leta upp själv. Det är ju du som tvivlar och inte jag.

 
Klockan november 21, 2010 10:30 em , Anonymous Anonym sa...

jag läser den vetenskapliga litteraturen, du tror att det finns bevis för gener, det finns inga bevis.
det är påståenden för att få mer pengar till genforskningen,
dom flesta genetiker tror på det dom ser.
men bara dom med vissa gener får AIDS läs på.

genernas betydelse är liten.

 
Klockan november 21, 2010 10:43 em , Blogger Min kopp te! sa...

Tänker inte läsa på och tar inga order från dig. Du bör veta bättre när du snackar med en person som per definition är född trotsig. ;)
Vet mer än dig om detta då jag defacto har adhd själv och vet därför hur ärftligt det är i vårt fall t.ex.

 
Klockan november 21, 2010 11:31 em , Blogger Min kopp te! sa...

Nu kan man inte vara anonym längre.
Tror jag har gjort rätt inställningar. Det minsta man kan beägra är väl att den som skriver kommentar ska ha nån form av alias åtminstone tycker jag.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida