tisdag, september 21, 2010

Narkolepsi och klä på kejsaren hans kläder.

Mår i dag?
Har de här konstiga sömnighetsattackerna igen. Fattar inte vad som orskar dem, men jobbigt känns det.
Jag får kämpa emot för att inte somna framför datorn och för att inte följa den starka impulsen att lägga mig i soffan.
[edit lite senare] Hittar en länk här som ni kan kolla in där det ska stå något om boken, eller häftet som det verkar vara mer än en bok, Reinfelds bok syftar jag på då. [/edit]:
http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/03/10-mars-2009-vi-ger-er-det-sovande.html
Vad det gäller politik så tycker jag att vi ska klä på Reinfelt hans kläder. Den massivt svartblå
kostymen tycker jag kan passa honom perfekt , i dessa dagar.

"Ett samhälle ska bedömas efter hur det behandlar sina mest utsatta medborgare"
Det vet vi ju att människor som är utsatta och som inte arbetar är dem man ska ignorera helt och hållet och bara kolla upp att de har en liten bit mat i magen så att de inte plötsligt reser sig och protesterar. Vid för litet födointag kan man ju  hitta oss liggandes , smala och skraltiga och smutsiga , helt synligt för förbispatserande medborgare och det får inte hända.

-Är jag orättvis? -Är jag elak?
Nejdå!! Jag är frågande !! Måste läsa Reinfelts bok. Om det verkligen står så där som jag hörde rykten om.
Att de/vi utsatta ska inte behöva svälta men mer standard än så ska inte skattebetalarna stå för.
Ungefär så sägs det att han har skrivit.
Då blir det genast rättsosäkert och de , vi som är svaga ,blir beroende av en snäll (eller elak), man, hustru, släkt och att ha vänner.

Man hamnar lätt i knipa då man måste låta bli att " bita den hand som föder en".
Vi om vi ingen har som hjälper oss frivilligt kan bli beroende av sånt som att sälja knark för att få mat t.ex. Enklaste vägen om man t.ex sitter i rullstol , ligger till sängs (om man nu har en säng? Standard, utöver ett mål mat.?) med yrsel, är rörelsehindrad av andra orsaker.
Arbetar  man inte ska man intet äga rättighet till. Är det verkligen jämlikt? Inte så klart inte!! Men varför ska någon annan betala ditt uppehälle kanske så länge som från födsel till död? Behöva ta från sina inarbetade pengar och betala till dig som inte arbetar?

Ja ja för er som har ett hjärta behöver jag ju inte förklara detta, men för de hjärtlösa. Hur är man funtad när man är hjärtlös och låter ideologin gå före allt annat? Ide`n om den starkes rätt, menar jag då???
Bild ska jag ju lägga in. Hm..undras om jag har någon bild som ni inte har sett än? ;) Ja här. Tur att jag köpt plåttermos att ta med när vi flyttar ut i skogen sen. Eller kommer man att behöva lämna in ALLA  sina saker när man inte längre bidrar via eget arbete? Jag menar innan man får leta bo ute i naturen som nog ska privatiseras den också?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida