tisdag, januari 20, 2009

var hos doktorn i dag


I dag mår jag= Halva dagen superbra men nu mot kvällen är kroppen i begynnande värk och stelhet och huvudet trött och sömnigt.

Mkt mer än normalt, är det väl bäst att påpeka så att ingen tror att jag tror att man kan sätta likhetstecken mellan stel, trött, värk efter en lång dags arbete, eller som ålderskrämpor typ.


Ska få kortisontabletter om proverna som togs i dag visar på att reumatisk värk pågår. Men på förmiddagen kände jag bara ömhet i 2 av mina fingrar och sist jag hade så lite värk och tog blodprov så visade provet inget så då gör det nog inte det denna gången heller.


Läkerskan är bekymrad om att jag ska få ännu tjockare mage av att äta kortison och jag är också bekymrad eftersom att min diabetes nog till stor del påverkas av att insulinet jag tillverkar inte räcker till min mage också.


En ännu större mage= inte bra för mig, i diabetessvängen.

Ska på allvar utesluta kolhydrater nu och få energi i från smör i stället.

Åt faktiskt 2 stora ostskivor med smör och drack kaffe till och fasen vad gott det var, samt vad mätt jag blev.


Nu orkar inte fingrarna skriva. Och jag är skrivsugen, men ack för tröt för att skriva nåt läsbart för er så får återkomma..


Bild! Ser ni blomstren? Nävor av finaste kvalitet.
De sprängdes bort helt och hållet vid bygget för ca 3 år sen, men hör och häpna! De har kommit tillbaka på nästan samma ställe. Olallaaa va jag ä gla!
:-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida