söndag, oktober 22, 2006

Har du röstat borgligt????

Mår i dag?Bra

Motion?Ja i går eldade jag i braskaminen och sprang och bar ved

Humör?Upprört men gott!

Värk på en skala 1-10?2..men typ 5 då jag fick en brännskada på handen som är rätt så djup då jag inte reagerade i tid eftersom min känsel i händerna är så dåliga efter arbetskadan:-(


Nu NI!
Har hittat en debatttråd på passagen där några skriver så himla bra inlägg.
NI som har röstat borgligt och allra helst ni som röstat på moderaterna ska ta och läsa de här inläggen därför att ni är så lurade man kan bli.
Lova mig händanefter,att innan ni röstar nästa gång, så ta reda på VADsom styr arbetslösheten, arbetskraftsbrist. Läs om de politiska ideeologierna. De är inte döda så som det påstås.
Ni skulle egentligen behöva gå en samhällsekonomisk kurs för att vara säkra på att ni blir rätt informerade innan ett val.

Jag undrar:
-Vad hände med ideerna om att man ska utbilda sig hela livet????
-Vad hände med ideerna om att sjuka och handikappade ska rehabiliteras så att man återkommer till jobb efter långa sjuksskrivningar?

I moderaternas sverige är folk som håller på och förbereder sig för att få jobb och kunspap=arbetslösa som kan hoppa av både rehab och studier så fort jobben blir fler.
Det har tydligen Littorin gått ut och sagt:-(
De är ju för fan gammelmodiga så att det växer mossa på dem, om de resonerar så här.
-(
Nu har de dels påstått att det är massarbetslöshet , eller hur? Det har ni ju hört på nyheterna flera ggr upprepas som ett mantra, i Sverige och att typ 500.000 står utanför samhället.
De räknar då in alla som inte har en anställning för tillfället.
studerande, sjukskrivna, barnlediga,arbetslösa, tjänstelediga, osv osv.
De vill importera arbetskraft utomlands ifrån säger de, då de i samma andetag som de påstår att vi har kriiis med massa arbetslösa så säger de att vi har sååå många jobb som de utomlands kan komma hit och ta.
Bristande logik, men lömskheten lyser igenom.
De måste tro att vi är helt iq-befriade , vi arbetare och ännu ej utbildade-men-på-gång-folk och handikappade-sjuka-på-gång-folk är också helt nollade tycks dom tro..
-Eller hur ska man förklara att de gör så som de gör nu annars???

Jag är rädd att de har rätt då siffrorna visar på att de har lika stort förtroende från ER som röstat på dem som de hade direkt efter valet.:-(

Ja vad ligger det för slags hund begraven här nu då?Jo dom vill anställa folk till minimilöner så klart.

-Varför inför de en allmän ganska hög avgift till a-kassan då?

-Jo därför att många inte har råd med både fackavgifter och a-kassa.
Då försvagas facket rejält och då jublar de borgliga över hur roliga tricks som de kan hitta på att slå i ER väljare, då de inte längre har motstånd från ett fack som avslöjar dem direkt annars.

Jag tvår mina händer. Har INTE röstat på dem.
Jag kan min historia och låter mig inte luras.

Så snälla snälla NI!! Utbilda er i vad för slags politik borgare, kungar och tzarer och slavhandlare har fört genom tiderna.
-Kolla upp om ni verkligen tillhör de högre stånden som kan vara säkra på att få skydd.

Det är INGEN skillnad i dag ,nämligen ,på dem som har det bra som vill ha det ännu bättre och som djur schasar dom iväg alla som de anser svaga=vi knegare och de som råkat bli sjuka som ska få det sämre.

Måste vara reptilhjärnan som styr de här herrarna och damerna då vi/de säkert har nån instikt kvar som säger oss/dem att man ska lämna sjuka och gamla bakom sig på sin vandrigs stig..De kan sinka och göra så att hela gruppen dör ut om man stannar upp för att sträcka ut en hjälpande hand.

Ja så fungerar ju reptilhjärnan och helt osannolikt är det väl inte att vi har biologiskt starka signaler som fortfarande härskar i stor grad?

Om någon av er såg på history channel i går eller om det var i förrgår?, på tv så hörde ni också hört detta med att vi inte ger oss förrens vi sått våra gener.

Det är otroligt starka instinkter som säger oss att vi inte skall döda våra närmaste (då de bär våra gener i olika hög procentgrad och hänssynen följer just hur många procent av ens gener som nära och kära har)men icke-släktingar går det bra att ta kål på , när som helst
och vi har även en mycket stark känsla för att hjälpa vår nästa , paradoxalt nog.

Detta delar vi med fladdermössen som gärna hjälper varandra genom att de som inte hittat nån mat om natten (de dör utan mat efter 48 timmar annars) får mat av kompisar som spyr upp lite blod åt dem, som de sparat.

MEN här kommer det mest häpnadsväckande=DE glömmer aldrig att kompisen sen är skyldig dem en gentjänst.
Detta går att applicera på oss människor också, men tydligen inte på några andra däggdjur?

:::Läs nu mer i passagens debatt :::


See ya!
P.s har lagt upp ett gäng auktioner på tradera >::här::
d.s

1 kommentarer:

Klockan oktober 22, 2006 10:55 fm , Anonymous Anonym sa...

Idag medgav Reinfeldt i alla fall i en intervju att vissa kommer att få minus i plånboken. Grattis! Förnekelsen är tydligen inte total trots allt...

Min mormor röstade säkert på moderaterna när hon levde. Men hon var inte så smart. Hon trodde nog att om man leker med de rika så blir man rik själv.

Krampåre!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida