fredag, september 18, 2015

Jag lever men är sjuk!

Mår i dag? Status på måendet= på en skala 1-5
1 är helt värkfri och glad.
2 ledvärk och glad X
3 ledvärk och ledsen
4 värk överallt men glad
5 värk överallt men ledsen
väderleken är =regnigt och varmt inmhus i alla fall😊
Förlåt att jag skriver så sällan!
Har varit och är väldigt orkeslös.
Det beror säkert på diabetesen.
Ska få börja med insulin.
Tar en spruta med andra ämnen i varje kväll som klipper av när sockret blir för högt men enlig blodprov långtidsocker, ligger jag på 17 hela tiden😔 mellan 4-7 ska det ligga på.
Har även fått urdåligt minne och på nyheterna meddelades att man riskerar demens om man går omkring med högt socker
I övrigt är adhdsymptomen stegrade nåt enormt. Vi brukar skoja om klister när man inte kommer igång med det man måste göra. I mitt fall är det hemskt. Måste i princip ha nån i handen som går med mig hela dagarna.
Har bostöd två dagar i veckan som är en totalt underbar person. Hon förstår mig och vart påmskalan jag ligger i måendet.mhon tycker att jag behöver adhdmedicin för att just klara igångsättandet med sysslor. Jag ska ringa psykiatrin och beställa tid. Är bara rädd för att må så dåligt att jag inte kommer iväg ens med hjälp och skjuts med bil dit.
Får självmordstankar av att inte ens klara det som 90-åringar klarar av. Typ gå till läkare, ta blodprov fastande. Har inte dushat på flera veckor. När bostödet kommer på måndag så är det huvuduppgiften. Gårnju inte på annat sätt.😁😔☺️ Nu orkar jag inte mer! Kommer in till facebook max 1 gång i veckan inte klokt med tanke på hur jag satt fast vid datorn och ritade och kodade på hemsidan för några år sen. Nu blir jag så trött för minsta lilla som sagt var. I alla fall så står hoppet till mediciner för att bli pigg igen. Håller tummarna för det & jag hoppas, om nån läser här, att ni mår bra och att livet leker!🌷💗💞 massa kramelikramar!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida