fredag, september 16, 2011

Orkar inte uppdatera regelbundet.


Konstigt. Nu har någon tagit bort min automatiska text. Typiskt.:-(   Det är fel. Jag skrev  i fel blogg. så här finns texten men jag orkar ändå inte hålla reda på mitt mående. 90% är dåliga dagar kan vi säga. Kanske ska jag bara skriva när jag är glad och mår prima. Hm?? 4 uppdateringar om året då kanske.
I dag har jag varit enormt tung i kroppen med mycket värk. Klarade av att trä några armband så det var ju bra och roligt. Tränar mina stela fingrar på det viset. :-)
I övrigt händer ingenting alls. Jo det strular fasansfullt & kafkalikt med sonens pengar från CSN. Kan inte gå in på saken, men nog har vi ringt ca 50 samtal nu i slutet av sommaren, början av hösten och det är inte sonen som har gjort något fel överhuvudtaget, men minst 8 byråkrater vet inte vad den andra handen gör utan skickar hem frågor. Samma frågor om och om igen. Kan inte begripa hur man ska klara av att gå från att vara barn till att bli vuxen när det är som en djungel med paragrafer och olika instanser och förkortningar på dessa att hålla reda på, samt ansökningsdatum  och coatcher och fan och hans moster. På min tid slutade man 9:an och började jobba vid 15-16 årsålder (i mitt fall vid 14 års ålder)och sen stannade man kvar på sin post tills pension om man inte trillade av pinn innan dess förstås, eller blev sjuk.


Över och ute!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida