tisdag, september 20, 2011

..lång tid , overksam och ledsen.

Mår i dag? Status på måendet= 3   på en skala 1-5
1 är helt värkfri och glad.
2 ledvärk och glad
3 ledvärk och ledsen
4 värk överallt men glad
5 värk överallt men ledsen
väderleken är = varmt ute  fortfarande.


Om det blir kallt snart hoppas jag verkligen att jag piggnar till och får en dag till där jag kan fungera. Blev ju så snopen senast då bostödet var här förrförra gången, av att jag fick sån kraft att jag kunde städa en stund inne i badrummet. Sen dess har ingen bra dag dykt upp igen. Blir gravt deprimerad ju mer tid det går åt att sova i soffan. Där ligger krossat glas och väldans massa skräp som trillat ner på golvet , som jag inte klarar av att böja mig för att ta upp och ingen annan i familjen gör detta åt mig. Jag förstår dem. De hjälper mig ju med allt nödvändigt i övrigt. Blir ändå ledsen av att se stöket och känna hur skitig jag har blivit. Har köpt massa dyra schampon och annat lukta-gott som ska användas vid dusch och bad, för att locka in mig själv i badrummet, men det hjälpte tydligen inte. Tycker väldigt mkt om att pyssla med bad och sminka mig och göra mig fin, så det är inte brist på motivation som gör att det inte blir av. Jag är för sjuk helt enkelt.
Ändå slår jag på mig själv och kallar mig själv lat och dum som inte kan skärpa till mig och kämpa. Kanske ska jag sluta med det och berömma mig för hur duktig jag är på att ligga och sova ca 20 timmar per dygn i stället?
Hm!
Över unt ute!
varför funkar inte animerade bilder längre här på blogspot? Om ni klickar på bilden med huvudet , så ska det fungera dock....nähä nu luras jag. Det funkar inte heller att klicka på bilden..shit...ska prova annan metod...una momente porfavor!..jomensedär...om man laddar från egen dator går det bra att få bilden rörlig. Denna *kaffeblobb* har en vän vid namn Åsa som hade sidan Åsas grafik, gjort. Om ni ser henne så hojta gärna till.;-)



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida