tisdag, maj 10, 2011

Metformin och vila från debatter.

Mår i dag? Lite magsjuk, men hör och häpna känner mig ändå bättre än på mycket länge:-) Har gärna bubbel i magen hellre än värk och orkeslöshet känner jag.
 I kväll vill jag ut och åka på permobilen. Ska kämpa som en tok för att få med mig sambon ut att  så han får visa hur man gör när man kör. Han själv höll på att välta. Jag såg ut genom fönstret när han testade för nån vecka sedan. Han säger att den är för snabb och drar iväg ryckigt. Men det kan ju vara ovanan helt enkelt och sen våran buckliga bulliga tomt också.

Tror att denna permobilen ska ha nån funktion som gör att man inte helt enkelt kan köra på något eller någon. Kanske uppfattade den marken som sådant?

 Passar på att skriva så mkt jag mäktar med när jag nu kan. Men bli inte förvånade sen om jag gör långa uppehåll. Dom beror enbart på att jag tycker det är svårt att skriva nåt vettigt när händerna inte lyder och inte heller hjärnan. Får alltid dimma i skallen och blir narkolepsiaktigt sömnig av de svårigheterna. + att jag får narkolepsiliknande grav trötthet som jag har berättat om förut och som jag tror beror på att jag blev smittad med Borelia förra sommaren. Inte är det av svininfluensavaccinet i alla fall, eftersom det bröt ut strax innan jag tog sprutan och som sagt var efter fästingbettet. Jag har en aning om att denna narkolepsin som en del har fått kan bero på nån form av ny fästingsjuka och oturligt nog fick människor detta i samband med sprutan också. Men det kommer nog aldrig att undersökas, alternativt kommer de fram till detta ändå i fall att fler blir sjuka efter fästingbett och börjar lägga  i hop 2+2.

 Det är så vilsamt att inte lägga sig i debatterna inne på  en av Annika Dahlkvist bloggar. Just nu så haglar personangrepp och falska ogrundade anklagelser därinne på ett fruktansvärt orättvist och otrevligt sätt tycker jag. Jag ser faktiskt inte hur jag skulle kunna skriva ett inlägg där överhuvudtaget eftersom jag då skulle bara bli avsnoppad med elaka påhopp om min person och jag är helt enkelt för illamående just nu av ev. magsjuka så det får vänta helt enkelt. Men mig blir dom aldrig av med. I och med att jag har adhd så kan jag få en envishet som sträcker sig hur långt som helst in i framtiden, när det gäller att man ljuger så som de gör här om t.ex hur mobbandes VOF ska vara enligt dem i forumet där t.ex.. I verkligheten så är deras kommentarer exakt såna som de anklagar andra för=otrevliga, anklagandes, paranoida, innehållslösa, tramsiga. Det kallas för projicering enligt psykologin.
Låter bli att intaga Metformin i dag då man kan bli skitsjuk om man har otur och äter dem tillsammans med magsjuka. Men äta något måste jag och äter nu förta målet detta dygnet. Inte klokt, men så galet blir det när ingen matlust finns. "Om man får ont i magen och kräkningar, ont i musklerna eller om man känner sig slö eller får svårt att andas ska man omedelbart kontakta sjukhus. Det kan vara symtom på att kroppens balans av mjölksyra har rubbats så att man har fått mjölksyraförgiftning, laktatacidos."
Skriver mer om jag kan senare i kväll kanske. Over and out!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida