söndag, maj 08, 2011

Kära vänner, kom hit.

Mår i dag? Värken lindrig då medicin tog omgående och ordentligt, men jag mår illa av att ha behövt svarat på inlägg igen i of-topic-tråden . Nu blev jag anklagad för att inte vara den jag utger mig för att vara. Kan ni vänner kanske skriva en rad /kommentar och intyga att jag är Ankie Lundholm som skrivit här på bloggen ända sedan år 2005 och dagböcker sedan 2000?
Vill helst inte debattera mer. Jag är inte tillräckligt stark känner jag. Brukar annars triggas av debatter och få lite kraft av det, men detta har blivit för dumt helt enkelt. Skriv en rad om hur länge du har känt mig på nätet. Det skulle hjälpa mig lite just nu. Vet att ni kanske inte läser här sedan jag hade ett långt blogguppehåll och sen jag råkat klick i fel knapp och bara tillät 3 personer att läsa här, vilket var helt och hållet ett misstag gjort av mig.
Den som lever får se. I dag grönskar alla träden för första gången. Måste ha slagit ut löv under natten. Over and out!
[editerat kl 22.15] Det försvinner bilder, eller så sparar jag dem på fel sätt.?? Denna bild skulle varit med som visar hur jag blir avsnäst.
[Ännu mera edit kl 5.03 på natten den 9 maj 2011]
Nu har ännu fler inlägg tagits bort. Förmodligen var mina svar allt för" bra" eller?! Jag mår så illa av att upptäcka hur människor kan vara skrupellösa i debatter. Jag mejlade mig själv mina inläggsvar på det som jag tycker var ett hejdlöst påhopp på mig om att jag inte ska vara jag och att jag fejkar sjukdom och är utsänd i från VOF. SANNINGEN ÄR=Jag är inte medlem i VOF överhuvudtaget. Jag har helt egna åsikter och är den jag utger mig för att vara. Jag har skrivit på nätet om mina sjukdomar i åratal för att visa omvärlden att vi finns, vi som inte har hälsan och visa vilken kamp det kan vara att försöka hitta hjälp. Här är 8 majs inlägg, en del av dem. Överst är inlägget som jag svarat på och som jag anser vara ett inlägg som borde fått skäll av Annika i stället för att hon bad mig om att lägga av:-(. Ni får klicka på bilden med text för att få den större.
BEVIS FÖR ATT JAG BLOGGAT SEN 2004



4 kommentarer:

Klockan maj 08, 2011 4:22 em , Anonymous Anonym sa...

Så dumt! Det är klart att du är du!

Kram

 
Klockan maj 08, 2011 4:37 em , Anonymous Monkan sa...

Kära nån! Så klart du är Ankir som jag följt i många år! Kram

 
Klockan maj 08, 2011 8:59 em , Anonymous Rasmus bjersander sa...

Haha X'D Herre gud vad folk orkar hålla på? Vitt vad jag vet är du min Mor om inte blir detta svårt och ja du bör ring apolisen ochs länga ut mig XD

 
Klockan maj 08, 2011 9:04 em , Blogger Min kopp te! sa...

Gulliga er!! Tack så supermycket för stöd!! Kära sonen min! Visst vore det så=kidnappning:-)) Kid är ju namnet på ett rådjursbarn:-))

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida